Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Elis Design set razvojnih igrač 13-18 mesecev

Redna cena z DDV: 94,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 14,25 €

Cena z DDV: 80,74 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 80,74 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Otroška poučna škatla je komplet dovršeno premišljene kombinacije igralnih elementov in iger. Na najbolj naraven način, skozi igro, otroci izboljšujejo motorične sposobnosti, logično razmišljanje, koordinacijo oko-roka ter ustvarjalnost.

Priporočeno za otroke stare 13-18 mesecev.

Več informacij spodaj. 

Več podatkov

Lastnosti:

Poučna škatla vsebuje:  ropotuljico, ježkovo ropotuljico, prvo sestavljanko, škatlo z žogicami, leseno knjigo in mehke gradnike, opis igrač in navodila za igro v češčini in angleščini.

1. SESTAVLJANKA ŽIVALI 4V1

Barvni geometrijske oblike omogočajo malčkom razvoj finih motoričnih sposobnosti in sposobnosti povezovanja. Navdihuje raziskovanje in spodbuja naravno radovednost in omogoča treniranje koordinacije roke-oči. Velika 3D lesena sestavljanka je varna igrača za otroke, saj delcev ne morejo pogoltniti. Poleg tega so kosi dovolj veliki, da jih otroci z lahkoto primejo in zato je igrača primerna tudi za uporabo Montessori.

Kako se igrati: sestavljanka vsebuje lesene kose sestavljank ježka, sovice, slončka in levčka, lesene podloge. Otroci sestavljajo sestavljanko na pripadajoči leseni podlogi, da jo povežejo z ujemajočo obliko. Na tak način malčki spoznavajo različne živali.
Igra krepi: senzorni sistem, motorične sposobnosti, razvoj kognitivnih sposobnosti, sposobnost reševanja problemov in logično razmišljanje.

2. ZLAGANJE LONČKOV

Barvne lončke za zlaganje lahko uporabite na veliko različnih načinov: za zlaganje, pospravljanje, razvrščanje po velikosti, kot vodno igračo ali igračo za na plažo. Zloži lončke v visok stolp in ga podri – to lahko ponavljaš znova in znova za neomejeno zabavo. Med kopanjem napolni lončke z vodo in glej, kako voda teče iz njih ali pa zgradi najbolj osupljiv peščen grad in stolpe na
plaži. Ne glede na izbrano aktivnost je z lončki za zlaganje zabava zagotovljena.

Kako se igrati: dojenčki bodo očarani nad barvami in oblikami, malčki pa lahko gradijo stolpe in preizkušajo ujemanje posameznih velikosti lončkov. Ali boš zgradil visok stolp, ki ga lahko podreš in zgradiš znova? Ali boš zlagal lonček enega v drugega? Že veš, kako pašejo lončki skupaj? Vse to in še več lahko preizkusiš s temi lončki.
Igra krepi: senzorni sistem, motorične sposobnosti, sposobnost reševanja problemov in
raziskovanje in inovativnost.

3. FLEKSIBILEN LESEN STOLP ZA ZLAGANJE

Vsak lesen obroček je pobarvan s svetlo barvo, kar omogoča lažje učenje polno zabave. Spodbuja fine motorične sposobnosti in koordinacijo roke-oči že v zgodnjem otroštvu. Malčki primejo obročke in jih natikajo na lesen stebriček na sredini lesene podloge. Preprosta in čudovita lesena igrača bo privlačila malčke in jih navdihnila njihovo domišljijo ter pripomogla k razvijanju natančnih premikov rok.

Kako se igrati: na začetku lahko malčki le odstranijo obročke z lesene plošče. Nato jih lahko starši pokažete kako obročke natakniti na lesen stebriček. Vodite malčke, ko se učijo, kako stvari pašejo skupaj z barvnimi lesenimi obročki.
Igra krepi: senzorni sistem, umetniški karakter, motorične sposobnosti, razvoj kognitivnih sposobnosti, raziskovanje in inovativnost.

4. 3v1 IZOBRAŽEVALNA IGRAČA

Ta izobraževalna igrača pomaga otrokom razvijati fine motorične sposobnosti, koordinacijo roke-oči, prepoznavanje barv, kritično razmišljanje in sposobnosti reševanja problemov. Mlajšim otrokom pomaga odkrivati svet z dotikanjem različnih predmetov in opazovanjem rezultatov raznih dejanj.

Kako se igrati:
• Škatla za kovance: omogoča odpiranje, zapiranje in prileganje predmetov skozi luknje; kar spodbuja koordinacijo roke-oči, koncentracijo in uči malčke pojmov pojavljanja in izginjanja.
• Igra zbiranja korenčkov: 5 korenčkov poveži z luknjami. Malčkom pomaga graditi pojem velikosti med tem ko vlečejo korenčke iz lukenj in jih ponovno vstavljajo vanje. Spodbuja razvoj kognitivnih sposobnosti, motoričnih sposobnosti in koordinacijo roke-oči.
• Igra izpuščanja barvnih vžigalic: paličice so pobarvane v mavričnih barvah in malčke spodbujajo k prepoznavanju barv. Otroci obožujejo vstavljanje paličic. Spodbuja razvoj motoričnih sposobnosti.
Igra krepi: motorične sposobnosti, razvoj kognitivnih sposobnosti, sposobnost reševanja problemov, raziskovanje in inovativnost in logično razmišljanje.

5. KLOPCA ZA ZABIJANJE

Otroci so nad to klasično igračo zelo navdušeni. Lesen obojestranski okvir, 6 barvnih palic in kladivo spodbujajo otroka k zabijanju palic v luknje klopce. Ko končajo z zabijanjem, klopco enostavno obrnejo in ponovijo igro. Igrača spodbuja prepoznavanje barv,
koordinacijo roke-oči, fine motorične sposobnosti in ustvarjalno igro.

Kako se igrati: zabij 6 barvnih palic v luknje, , obrni igračo in ponovi vajo. Igra omogoča neomejeno zabavo. Vključeni so leseno kladivo in 3 pari barvnih palic.
Igra krepi: motorične sposobnosti, fizičen razvoj, samostojnost ter raziskovanje in inovativnost.

6. KNJIGA – MOJE RAZPOLOŽENJE

Vsi imamo raznolika čustva v različnih situacijah. Kot odrasli moramo otroke naučiti kako identificirati, kaj čutimo in se s
čustvi spopasti na primeren način. Knjiga omogoča dober začetek za vzpostavljanje dialoga o čustvih z otroki. Skupno branje staršev in otrok. Poučite otroke o različnih čustvih in razpoloženjih ter pozitivnih dejanjih na zabaven in poučen način.
Dejavnost krepi: socialno-čustvene sposobnosti, komuniciranje, multikulturno zavedanje in grajenje karakterja

Material: brinov les, vezan les, papir, plastika.

Dimenzije škatle:  cca 32 x 26 x 14 cm.

Šifra: EN1110
EAN: 8595701791194

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki