Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Be lenka superge jolly army green

Redna cena z DDV: 59,99 €

Znižanje: -20%

Vaš prihranek: 12,00 €

Cena z DDV: 47,99 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 47,99 €

3
Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Naj se te majhne noge razvijajo in premikajo skupaj s čevlji Lenka Jolly Kids 'Spring/Summer. Oblikovani z vrhunskim usnjem, ki vsebuje nizko izrezan in ergonomski dizajn v obliki stopala. Na voljo so s prilagodljivim 6 mm podplatom, ki vsebuje 10% reciklirane ostanke s še večjim poudarkom na trajnosti.

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Opis in specifikacije


Material

Zgornji: usnje

Podplat: tekstil

Podplat: vulkanizirana guma (sestavljena iz 10% recikliranih ostankov)

Zagotovite največjo udobje otrokovega stopala, zahvaljujoč minimalističnemu lahkemu dizajnu in kakovostnim materialom, prijaznim do kože. Zgornji del čevlja je narejen iz vrhunskega usnja za enostavno vzdrževanje. Dihalna obloga jih ohranja suhe in zračne.

Kosti v otroških nogah so popravljive, zato sta prilagodljivost in neomejeno gibanje stopal izjemnega pomena za njihov naravni razvoj.

Ultra tanki in prožni, 6 mm podplat omogoča, da se stopala naravno upogne in upogne, kar ima za posledico izboljšano hojo, močnejše mišice stopala in povečane senzorične povratne informacije (za boljši nadzor nad delovanjem motorja in ravnovesja).

Širok sprednji del čevljev (široka škatla za prste) omogoča, da se prsti prosto mahajo in jih ne razbijejo tako kot tradicionalni čevlji, zato zagotavlja udobje tudi med celodnevno uporabo.

Zahvaljujoč praktičnim pritrdilnim elementom Velcro lahko čevlje zategnete po želji čez gleženj, zaradi česar so primerni za različne vrste stopal.

Vrsta čevljev: sprehajalni čevlji

Prekomerna abrazija ali čiščenje lahko poškoduje čevlje. Vendar ne vpliva in ne zmanjšuje kakovosti. Priporočamo, da jih očistite z mehko, vlažno krpo.

Opomba: Čevlji niso primerni za šport. Še posebej kolesarjenje, plezanje po skalah in druge naporne dejavnosti lahko poškodujejo podplat.

Čevlji niso primerni za peščene površine ali aktivnosti v vodi zaradi dihajočih lastnosti materiala znotraj čevlja.

Tabela velikosti

Velikost Širina Dolžina 
25 6,8 16,2
26 6,9 16,8
27 7,1 17,6
28 7,2 18,2
29 7,3 18,9
30 7,5 19,5
31 7,6 20,1
32 7,8 20,9
33 7,9 21,6
34 8,1 22,3
35 8,2 22,9

Tabela velikosti prikazuje dolžino in širino vložka čevlja v centimetrih.

Priporočamo, da celotni dolžini otroškega stopala dodate dodatnih 0,5 - 1 cm, s čimer boste dobili idealno velikost čevljev za vašega otroka.

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki

Pripomočki