Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Woom bidon z držalom

Cena z DDV: 24,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 24,99 €

5
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Woom bidon, narejen iz visoko kakovostnega, nestrupenega nerjavečega jekla, ki ne vpliva na okus pijače v notranjosti. Bidonu je priloženo držalo, izdelano za zelo enostavno namestitev na okvir kolesa. Držalo ima poseben dizajn bočne sponke, ki olajšuje uporabo bidona.

Primerno za stik z živili.

Material: nerjaveče jeklo.

Prostornina: 0,5 litra.

Teža: 145 g.

Več podatkov

Bidon je pralen v pomivalnem stroju, do 65°C.

Bidon je kompatibilen z vsemi Woom kolesi. Montaža bidona ni mogoča na Woom 1, Woom 1 PLUS. Montaža na Woom 2 je možna samo na kolesa brez blatnikov.

Ocene kupcev (8)

Katja R. ob 2023-08-06
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Enostaven za montažo in čiščenje. Velik plus je zapiranje z vijakom, a ga kljub temu otroci brez težav uporabljajo samostojno.
Aleksandra R. K ob 2023-05-29
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Zelo luštkan in uporaben pripomoček. Komaj smo čakal, da ga spet dobijo na zalogi. Otrok je vesel, da ima vedno zls sabo vodo na poti.
Tadej K. ob 2023-05-09
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Lepo oblikovana in zelo funkcionalna tako nosilec kot bidon. Zelo domiseln in učinkovit je tudi sistem odpiranja/zapiranja bidona.
Kvaliteten izdelek, ki deluje tudi dokaj vzdržljivo.
Matej B. ob 2022-07-22
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Izredno lepo se poda kolesu in ima priročno odpiranje. Tudi kakovost izdelave je odlicna. Ta mali je zelo zadovoljen in bidon pridno koristi. Vsekakor priporočam nakup!
Peter K. ob 2021-10-03
4
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Všeč nam je, ker dobro tesni in ne pušča ter se enostavno namesti. Je pa potrebo vsakič po uporabi bidon očistiti. Fino bi bilo če bi bile na izbiro še drugačne barve.
Stran: 12

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki