Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Puky M 54-58 cm retro green otroška čelada

Cena z DDV: 49,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 42,49 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Kolesarska čelada Puky s svojim elegantnim dizajnom in funkcionalnostjo postavlja nova merila glede varnosti in udobja. Vsebuje vse, kar mora imeti dobra čelada -  odlično prezračevanje, mrežico proti insektom, trden zaščitni sloj in enostaven sistem za prilagajanje velikosti. 

Primerno za obseg glave: 54-58 cm

Teža: 260 g

Več info spodaj.

Več podatkov

Lastnosti

Čelada Puky s svojimi izjemnimi lastnostmi ne zagotavlja le optimalne zaščite, ampak tudi visoko stopnjo udobja.

  • Navdušuje z enostavnim sistemom za nastavitev optimalnega prileganja. Obseg je mogoče nastaviti z eno roko s pomočjo praktičnega vrtljivega kolesca za prilagajanje. To omogoča, da si lahko otrok na enostaven način samostojno nastavi čelado.
  • Je izjemno lahka, zato vašemu otroku omogoča svobodno in brezskrbno gibanje. 17 prezračevalnih lukenj zagotavlja optimalno zračenje in poskrbi za prijetno nošenje tudi v toplejših dneh. Vgrajena je tudi mreža proti mrčesu, ki prepreči dostop nadležnim obiskovalcem.
  • Robustna zunanja lupina je narejena iz trpežnega polikarbonata, ki je bil neopazno pretopljen v notranjo lupino iz EPS pene s postopkom v kalupu. To zagotavlja odlično zaščito in učinkovito absorbira udarce, da zmanjša tveganje za poškodbe.
  • Za dodatno varnost ima čelada na zadnji strani odstranljivo lučko s tremi načini (stalna luč, utripajoča luč, izklopljena). Lučka zagotavlja optimalno vidljivost v prometu. Vidljivost dodatno izboljšajo tudi štiri odsevne nalepke.
  • Ustreza standardu EN 1078:2012 + A1:2012.

Nameščanje čelade

Prosimo vas, da za optimalno zaščito čelado namestite po naslednjih korakih:

  • Namestite čelado na glavo in odprite mehanizem za delitev paščkov.
  • Paščka na novo namestite tako, da se združita tik pod ušesom. Paščka ne smeta prekrivati ušes. Zaprite mehanizem za delitev paščkov.
  • Pašček pod brado namestite tako, da je tako tesno, kot tudi udobno ob bradi. Zaponka ne sme biti neposredno pred brado. Dolžino paščka lahko regulirate na zaponki. Zaprite zaponko.
  • Nastavite kolešček na zadnji strani glave glede na obseg otrokove glave. Čelada se mora tesno in hkrati udobno prilegati otrokovi glavi. Za nudenje optimalne zaščite mora čelado prekrivati čelo, ne sme biti preveč potisnjena na zadnji del glave. 
Šifra: 09585

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki