Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Woom 2 otroško kolo 14 col rdeč (G)

Cena z DDV: 399,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 399,99 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Kolo Woom 2 otrokom olajša prehod s poganjalčka na kolo s pedali, ne da bi pri tem uporabljali pomožna kolesa. Otroci se v kratkem času naučijo veščin, ki jih potrebujejo za vožnjo: pritiskanje na pedala in ravnotežje. 

Kolo je primerno za otroke stare 3 – 4,5 let oz. za otroke velike 95 – 110 cm.

Teža kolesa znaša le 5 kg (brez pedal).

Pomembne info spodaj. 

Več podatkov

ZAVORE
Na Woom kolesu sta zavorni ročici v črni in zeleni barvi. S pritiskom na zeleno ročico otroci zavirajo na zadnjo zavoro. Ta sistem barvnih kod jim preprečuje mešanje zavor in s tem povečuje njihovo varnost. Posebej zasnovana zavorna ročica je enostavna za upravljanje z majhnimi rokami in zahteva malo moči, da se kolo varno ustavi.

PEDALA
Razdalja med pedaloma in dolžina zagonske ročice je ergonomsko prilagojena otrokom. Rezultat tega je optimalna drža in zelo naravni gibi.

OKVIR
Izredno lahek aluminijast okvir s pametno zasnovo geometrije glede na starost otroka zagotavlja zabavno in varno izkušnjo vožnje. Okvir je narejen iz lahkega, visokokakovostnega aluminij AA 6061 z obrobljenimi cevmi.

VILICE
Lahke vilice, narejene iz aluminija.

KRMILO IN ROČAJI
Široko, ergonomsko prilagojeno krmilo, narejeno iz aluminija v BMX stilu. Prilagoditi je možno nagib krimila -/+10°. Ročaji premera 19 mm, primereni tudi za zelo majhne roke.

ŠČITNIK VERIGE
Ščitnik verige ni le vpadljivega elegantnega dizajna, temveč se ponaša tudi s kompaktno in trdno konstrukcijo. Ponuja odlično zaščito pred poškodbami in umazanijo.

SEDEŽ
Sedež je ena najpomembnejših stičnih točk med otrokom in kolesom in zelo vpliva na občutek pri vožnji. Sedež je zasnovan tako, da ustreza medenici otrok v določeni starostni skupini in jim omogoča pokončen položaj. 

SEDEŽNA OBJEMKA
Ob nakupu kolesa Woom 2 je vključena sedežna objemka, ki jo pričvrstite z vijakom in imbus ključem. Nastavek z zaponko za višanje in nižanje sedeža oziroma hitrovpenjalna ročica ni vključena v osnovni opremi. Kompatibilen nastavek za višanje in nižanje sedeža je na voljo z dokupom. 

OMEJEVALNIK KRMILJENJA
Omejevalnik krmiljenja je ena izmed ključnih varnostnih lastnosti pri Woom kolesih. Omejuje kot krmiljenja in s tem otrokom pomaga pri vožnji naravnost, kar zmanjšuje nevarnost nesreč.

PNEVMATIKE
Woom kolesa imajo pnevmatike, ki se lahko uporabljajo na najrazličnejših terenih. Ne glede na to, ali se otrok vozi po asfaltu ali gozdnih poteh, bodo pnevmatike zagotovile največji oprijem v vsakem vremenu in na kateri koli površini.

Kolo ima 14 x 1,4 ″ Schwalbe Little Joe - Woom Edition pnevmatike. Avtomobilski ventili omogočajo enostavno polnjenje na katerem koli bencinskem servisu. Odsevne črte na straneh pnevmatik omogočajo optimalno vidljivost tudi v slabih svetlobnih pogojih.

MAKSIMALNA OBREMENITEV
Kolo je primerno za otroke do 60 kg.

VELIKOST ŠKATLE
99 x 53 x 17.5 cm

DODATKI IN ORODJE
Orodje ni priloženo, dodatki so na voljo posebej.

GARANCIJA
Za uveljavljanje garancijskega zahtevka na proizvodih Woom, ki velja za ozemeljsko območje Republike Slovenije je potrebno predložiti potrdilo o nakupu – račun, iz katerega je razviden datum izročitve blaga in podatki, ki identificirajo blago.
Dajalec garancije jamči za garancijo v skladu z jamstvom proizvajalca za dobo 2 let.

SPECIFIKACIJE

VELIKOST KOLES: 14 col

VIŠINA KRMILA: 625 mm

KOT KRIMILA: 68°

RAZDALJA MED SEDEŽEM IN KRMILOM: 355 mm

MEDOSNA RAZDALJA: 637 mm

KOT SEDEŽNE CEVI: 67°

MINIMALNA VIŠINA SEDEŽA: 405 mm

MAKSIMALNA VIŠINA SEDEŽA: 485 mm

DOLŽINA POGONSKE ROČICE: 80 mm

PRILAGODITEV NAGIBA KRMILA: -/+ 10° 


Ocene kupcev (52)

Živa �. ob 2023-03-29
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Lahko in enostavno vodljivo kolo. Odlično za prehod s poganjalca. Otroci ga zvozijo takoj. En redkih proizvajalcev s 14 colskimi kolesi v svoji ponudbi za otroke, ki jim je 16 colsko kolo preveliko. Priporočam.
Aljaz S. ob 2023-03-22
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Vredno svojega denarja, priporočam da se dokupi tudi tačka
Ana J. ob 2023-03-22
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Najskuplja dječja bičikleta, ali vrijedi. Extra...
Anže P. ob 2023-01-16
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Pri kolesu so premišljeni vsi detajli za prvo samostojno vožnjo. Dokupili smo tudi tačko, ki je kar obvezen dodatek.
Tjaša D. ob 2022-12-13
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super kolo za učenje samostojne vožnje. Je izredno lahko in zelo okretno. Tudi vizualno je zelo všečno. Vsekakor priporočamo nakup.
Stran: 12345

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki

Pripomočki

Naloži