Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Micro M 52-56 cm dinozaver 3D otroška čelada

Cena z DDV: 54,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 54,99 €

Trgovina Kakadu
4
Skladišče

Opis:

Prikupna čelada znamke Micro s 3D motivom dinozavra bo zaščitila in popestrila vsako otroško glavo. Premišljeno oblikovana školjka nudi optimalno zaščito pri morebitnih padcih oz. udarcih. Čelada se ponaša z vrtljivim gumbom, penami na notranji strani čelade in trakci za odlično prileganje. Magnetno zapiralo preprečuje uščipanje. 

Več informacij spodaj.

Več podatkov

LASTNOSTI ČELADE

  • Primerna za obseg glave 52-56 cm.
  • Školjka čelade je v enem kosu.
  • S pomočjo vrtljivega gumba lahko prilagodite obseg.
  • Trak se zapira z magnetnim zapiralom, ki preprečuje uščipanje. 
  • Ima 8 luknjic in kanalov za boljšo zračnost. 
  • Priložena je tudi blazinica, ki poskrbi za optimalno prileganje in udobje; blazinica je odstranljiva.
  • Za dodatno varnost poskrbi rdeča LED lučka na vrtljivem gumbu (Baterija priložena: CR1632, 3V). 
  • Tehta 285-335 g
  • Čelada ustreza najvišjim varnostnim zahtevam za športno opremo.
  • Primerna za vožnjo s skirojem, kolesom, poganjalcem ali rolerji.

NAMEŠČANJE ČELADE
Le čelada ustrezne velikosti ter pravilno nameščena čelada lahko nudi maksimalno zaščito.
Čelado namestite tako, da zaščiti čelo. Pasove pritrdite pod spodnjo čeljust, čim bolj proti grlu. Pri tem pazite, da pasovi ne prekrivajo ušes. Pred vsako uporabo preverite ustreznost čelade in jo po potrebi ponovno nastavite. 

OPOZORILO
Za optimalno zaščito se mora čelada dobro prilegati glavi, trakovi za zapenjanje pa morajo biti ustrezno zatisnjeni ter zapeti.
Čelade ne uporabljajte pri vožnji z motornim kolesom ali kolesom z motorjem. Čelade ne smejo uporabljati otroci pri plezanju ali drugih aktivnostih, kjer obstaja tveganje zadušitve, obešanja, če se otrok zatakne s čelado.
Izdelek ne more absolutno preprečiti poškodbe in ne more nadomestiti nadzora odrasle osebe, vendar lahko ob ustezni uporabi čelade močno zmanjšate nevarnost poškodb zaradi padca. V kolikor pride do močnega trka, se lahko lupina čelade poškoduje. V tem primeru čelado zavrzite, saj je lahko prišlo do poškodb, ki niso vidne s prostim očesom.

Šifra: AC2095BX
EAN: 7640170577181

Ocene kupcev (3)

Urška N. ob 2022-05-25
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Simpatična in hkrati varna čelada. Lahka, trpežna in lahko namestljiva. Sin si jo brez problema sam namesti na glavo in zategne da ostane varno na glavi. Ne tišči in ne opleta po glavi.
Urša L. F ob 2022-01-23
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Čelada je lahka, trpežna in atraktivna. Otrok si jo zlahka sam namesti na glavo. Velikost ustreza navedeni oz. morda je razpon reguliranja obsega celo malo večji, kot je navedeno.
Barbara M. ob 2020-11-16
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Čelada dinozaver je super. Lepa, lepo sede na glavo in na njej ne pleše. Velikost je takšna kot piše. Priporočamo nakup. Mi smo res zadovoljni in veseli da smo jo kupili.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki

Pripomočki