Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-20%

Znižana cena! Oskar&Ellen kostum osliček

Oskar&Ellen kostum osliček

Redna cena z DDV: 18,00 €

Znižanje: -20%

Vaš prihranek: 3,60 €

Cena z DDV: 14,40 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 14,40 €

Trgovina Kakadu
1
Skladišče

Opis:

Idealen kostum za pustno rajanje, igro v vrtcu, rojstnodnevne zabave, gledališke predstave, ali igro vlog. Kostum sestavljata raztegljiva kapica  in repek z nastavljivim trakom za okoli pasu.

Priporočeno za otroke od 18. meseca dalje.

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Mere kape: Ø 52 cm (+/- 5 cm)

Mere repa: 50-70 cm

Material: 35 % bombaž, 65 % poliester

VZDRŽEVANJE:  40 °C  ročno pranje. Beljenje ni dovoljeno. Likanje z nizko temperaturo. Kemično čiščenje ni dovoljeno. Sušenje s centrifugo ni dovoljeno.

OPOZORILO: Držati stran od ognja. Izdelek lahko nekoliko variira glede na sliko na embalaži.  Dodatki niso vključeni, razen če ni to posebej napisano. Preden izdelek izročite otroku odstranite embalažo. 

POREKLO: Filipini

Oskar&Ellen ponuja pester nabor inovativnih, zabavnih igrače iz mehkega blaga, ki spodbujajo otrokovo domišljijo skozi igro vlog. Priznana Švedska balgovna znamka je znana po svojih visokokavostnih izdelkih, ki so individualno narejeni s posebno osredotočenostjo na detajle. Vsi izdelki Oskar&Ellen so ročno narejeni (ročno zašiti z uporabo šivalnih strojev) v šivalnih studijih v Manili na Filipinih, ki jih je ustanoviteljica oskar&ellen, Petra Jinglöv, izbrala pred več kot 12 leti med svojim 4 letnim bivanjem tam.

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki