Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Skiro Micro Flex Air srebrn (200mm)

Redna cena z DDV: 219,90 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 32,98 €

Cena z DDV: 186,92 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 186,92 €

1
Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Vam granitne kocke, slab asfalt in peščene poti preprečujejo, da bi se v službo, na druženje ali drugo pustolovščino podali s skirojem? Če ste se našli v zgornjem opisu, je Micro Flex Air idealen za vas. Zaradi uporabljenih materialov in posebne zasnove učinkovito absorbira udarce neravnih površin in zagotavlja dodatno udobje.

Primerno za otroke nad 10 let in odrasle.

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Napihljive pnevmatike s premerom 200 mm olajšajo premagovanje naravnih poti in zlahka drsijo po najbolj grobih tlakovcih starega mestnega jedra. Nedrseče stojišče, ojačano s steklenimi vlakni, absorbira morebitne udarce neravnih površin in zagotavlja dodatno udobje med vožnjo. Za preprosto odlaganje skiroja poskrbi tačka, blatnik pa vas ščiti pred umazanijo in vodo, ki se ob vožnji dvigata s poti. Zaradi enostavnega mehanizma za zlaganje lahko skiro preprosto zložite in prestopite na avtobus/vlak ali pa ga pospravite v prtljažnik avtomobila.

TEHNIČNI PODATKI:

  • Teža: 4850g
  • Največja višina: 102 cm
  • Največja dovoljena obremenitev: 100 kg
  • Ležaji: ABEC 5
  • Višina stojišča: 8,3 cm


OPOMBE: Ta izdelek ni primeren za izvajanje trikov in agresivno uporabo! Potrebno je nositi zaščitno opremo. Ni za uporabo v prometu. Če raje potujete po asfaltu, vam priporočamo, da izberete skuter s PU kolesi.

Šifra: SA0035

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki