Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

LR mathlink kocke numberlocks Vlak

Redna cena z DDV: 29,99 €

Znižanje: -25%

Vaš prihranek: 7,50 €

Cena z DDV: 22,49 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 22,49 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Le pet – ne več, ne manj – lahko ustavi Numberblocks Express! Otroci se podajo na številčno pustolovščino in zgradijo svoj vlak s kompletom MathLink® Cubes Activity Set Numberblocks® Express Train. Nato uporabijo pet dvostranskih kartic z dejavnostmi, da se lotijo desetih matematičnih izzivov za ustavitev Numberblocks Express. Med igro otroci vadijo štetje, seštevanje, odštevanje in še več.

Več podatkov

S tem kompletom, ki temelji na epizodi Numberblocks Express Train, otroci uporabljajo MathLink kocke v uradnih barvah Numberblocks, da zgradijo svoje like od Ena do Pet in vlak Numberblocks Express.

Otroci uporabljajo priložene kartice z dejavnostmi za izvedbo 10 matematičnih aktivnosti za zgodnja leta, da ustavijo vlak Numberblocks Express. Med igro se bodo učili šteti, seštevati in odštevati ter še več. Otroci si lahko ogledajo epizodo Numberblocks Express in izvajajo aktivnosti hkrati, da utrdijo učenje na zaslonu. Komplet vključuje 21 MathLink kock, 5 številk, 30 delov vlaka, 5 tovornih kosov, 1 list z nalepkami, 5 dvostranskih kartic z dejavnostmi in stojalo ter večjezični vodnik za dejavnosti.


NUMBERBLOCKS je blagovna znamka Alphablocks Limited, registrirana v različnih državah po svetu.

Material: umetna masa

Dimenzija embalaže: 27x18x6cm

OPOZORILO: Nevarnost zadušitve! (vsebuje majhne dele). Za otroke starejše od 3 let.

Šifra: HM96094-UK

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki