Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Snugi copati klasik summer unicorn

Cena z DDV: 24,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 24,99 €

1
Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Snugi copati so ročno izdelani v Sloveniji. Narejeni so iz mehkih, udobnih, lahkih in zračnih materialov ter so najboljši približek bosi hoji. Snugi copati so prejeli mednarodno nagrado Junior Design Awards 2022 v kategoriji za najboljšo obutev za prve korake. Primerni so za nošenje tako za doma kot tudi v vrtcu.

Copatki so priporočeni za normalna in širša stopala. 

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Opis in specifikacije:

  • Motiv: samorogi
  • Copati so pralni ter hkrati udobni, zračni, mehki in nedrseči.
  • Copatki so narejeni iz prijaznih materialov. Vsi materiali, ki se uporabljajo imajo certifikat Oeko Tex standard 100, razreda I (odobreni za neposreden stik z občutljivo kožo dojenčkov in otrok).
  • Zaradi sestave materialov se noge v copatkih ne potijo in so primerni za vse letne čase.
  • Notranja stran podplata je iz rahlo kosmatene tkanine, ki zagotavlja mehkobo in popolno zračnost v vseh sezonah. Podplat ima certifikat Vegan in deluje antibakterijsko.
  • Zunanja stran podplata je sestavljena visokotehnološke mikrofibre s protidrsnim silikonom. Podplati izdelan iz mikrosemiša na katerem je nanešen protizdrsni silikon preprečuje zdrse,  zagotavlja dober oprijem in vrhunski stik z tlemi.  Silikon na podplatu, se uporablja tudi v medicinski in prehrambeni industriji, je 100% brez škodljivih materialov.
  • Podplat je zasnovan za naravni razvoj otrokovega stopala. Material je zračen, kar preprečuje potenje, je zelo lahek in fleksibilen. Zaradi popolnoma nedrsečega podplata, je zelo primeren tudi  za dojenčke, ki se plazijo, saj omogoča dober oprijem na gladkih površinah. Primeren za gladke notranje površine. 
  • Snugi otroški copati se ne sezuvajo, otrok si jih zelo enostavno obuje brez pomoči. Ker so zelo mehki, podplat pa zelo prožen in nizek, otroka ne ovirajo pri igri na tleh.

Zakaj izbrati copate Snugi?

  • Mehki otroški copati iz naravnih materialov so priporočeni s strani fizioterapevtov in pediatrov, saj kot takšni copati omogočajo stopalu primerno ravnotežnostno odzivanje, primerno čutno izkušnjo in dobre pogoje za razvoj dinamične stabilnosti v gležnjih.
  • Otroci v vrtcu preživijo ogromno časa, zato morajo copati omogočati čim boljše gibanje stopala oziroma gležnja, kar pomeni lahek, mehek in nizek copat. V prstnem predelu morajo biti dovolj široki, da se prstki lahko razširijo.
  • Prav tako morajo biti zračni, da se zagotovi dobra higiena stopala, ter prepreči razvoj glivične okužbe – in prav vse te lastnosti copati Snugi imajo.

Material: trpežna tkanina, bombaž, protizdrsni silikon, mikrofibra

Tabela velikosti

Starost 6-9 M  9-12 M 12-18 M 18-24 M 2-3 L 3-4 L 4-5 L
Velikost EU19 EU20 EU21 EU22 EU23-24 EU25 EU26-27
Notranja dolžina  11 cm  12 cm 12,70 cm 13,5 cm 14,5 cm 15,5 cm 16,5 cm

Priporočamo, da velikost copat izberete na podlagi izmerjenega stopala.  Notranja dolžina copata naj bo 1 cm daljša. Primer: dolžina stopala meri 12,5 cm - izberemo številko 12-18m (12,7cm), notranja dolžina copata meri 13,7 cm)

Vzdrževanje: Pranje 30 °C (poseben program za občutljivo perilo). Naravno sušenje. Dovoljeno likanje.

Opozorilo: na mokrih gladkih površinah obstaja možnost zdrsa, zato previdnost ni odveč. Vzorci  se lahko glede na dejansko sliko razlikujejo, prav tako se lahko rahlo razlikuje barvi odtenek, zaradi različnih nastavitev ekranov. Ker so copati izdelani ročno, so možna minimalna odstopanja. Želimo vas opozoriti, da copati niso namenjeni zunanji uporabi in uporabi na grobih površinah. Takšne vrste obrabe ne moremo upoštevati kot reklamacijo. Ob intenzivni uporabi se podplati sčasoma obrabijo.

Ocene kupcev (1)

Miha P. ob 2023-12-12
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Odlični in mehki copati z dobrim oprijemom. Idealno za vrtec.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki