Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Ergobaby nosilka OMNI Breeze roza quartz

Redna cena z DDV: 199,99 €

Znižanje: -20%

Vaš prihranek: 40,00 €

Cena z DDV: 159,99 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 159,99 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Ergonomsko oblikovana nosilka je vse-v-enem, saj omogoča nošenje novorojenčka brez vstavka in 4 položaje nošenja. Udobno nošenje omogočajo oblazinjene naramnice, ki se lahko prekrižajo, podpora za ledveni del hrbtenice in nastavljive stranske naramnice.

Omni Breeze prinaša povsem novo stopnjo zračnosti (glej spodaj).

Primerna od rojstva do 36. meseca oz. od 3,2 do 20 kg. 

Več info spodaj.

Več podatkov

Omni Breeze: Z najbolje ocenjenim zračnim tokom* na testih s primerljivimi nosilkami, Omni Breeze uporablja tkanino SoftFlex Mesh za največji pretok zraka in zagotavlja celodnevni občutek udobja in suhosti za vas in vašega otroka. 

*V primerjavi z drugimi vodilnimi mrežastimi nosilkami (po podatkih iz faze razvoja izdelka od junija 2020) na podlagi neodvisnih laboratorijskih testiranj.

Možni so 4 udobni ergonomski položaji nošenja 

-nošenje spredaj - otrok je obrnjen nazaj (0+ mesecev)

-nošenje spredaj - otrok je obrnjen naprej (5+ mesecev)

-nošenje na boku (6+ mesecev)

-nošenje na hrbtu (6+ mesecev)

Nosilka omogoča hitro spremembo položaja otroka iz pozicije, ko je obrnjen proti vam v položaj, ko je obrnjen naprej, kar med hojo.

Značilnosti nosilke Ergobaby Omni 360:

  • Udoben in ergonomski položaj otroka v vseh položajih nošenja. 
  • Ergonomsko oblikovan sedež se postopoma prilagaja rastočemu otroku vse od novorojenčka do malčka (3,2 - 20 kg) in zagotavlja, da otrok sedi v ergonomskem položaju v vsaki fazi rasti.

Edinstven, posebno strukturiran sedalni del zagotavlja, da otrok v vseh štirih položajih sedi popolnoma ergonomsko in podpira naravni položaj za zdrav razvoj otrokovih kolkov, medenice in hrbtenice. Nosilka razporedi večino otrokove teže med boke in stegna in pomaga preprečevati pritisk na hrbtenico.

Nosilka je primerna za uporabo od rojstva brez vstavka za novorojenčke in pri tem zagotavlja, da je otrok v nosilki v pravilnem naravnem položaju - noge v ˝M˝ položaju z razširjenimi koleni, zadnjica postavljena v ravnini z ali nižje od kolen in hrbtenica v pravilnem ukrivljenem položaju v obliki črke C. Nosilka podpira otroka od stegna do stegna, raste z otrokom (3,2 - 20 kg) in se prilagaja glede na velikost otroka in položaj nošenja.

  • Ledvena opora za dolgotrajno udobje med nošenjem zagotavlja dodatno podporo spodnjega dela hrbta oz. križa.
  • Dolgo udobno nošenje za starše z enakomerno porazdelitvijo teže med boki in rameni.

Ergobaby nosilke tudi staršem lajšajo fizični napor, saj porazdelijo težo otroka med uporabnikovimi boki in rameni, medtem pa omogočajo proste roke, da lahko ostanete aktivni in produktivni v vsakdanjem življenju

  • Oblazinjene mehke naramnice z možnostjo križnega nošenja so super za tesno prileganje.

Prečni naramni pasovi pa omogočajo še posebaj popolno prileganje nosilke posamezniku. Varnostne zaponke na naramnicah povečujejo varnost in zmanjšujejo možnost napačne uporabe. 

  • Podložena in prilagodljiva podpora za glavo in vrat otroka, hrbtišče se s tem zviša ali zniža.

Hrbtišče se lahko zvije navzdol pri nošenju otroka spredaj obrnjenega naprej ali se odvije navzgor za nošenje spredaj, ko je otrok obrnjen proti vam, podaljšano hrbtišče nudi dodatno podporo otrokovi glavi, vratu in hrbtenici.

  • Prsni trak se zlahka nastavi po višini.
  • Kapuca zagotavlja podporo otroški glavici med spanjem in dodatno zasebnost med dojenjem ter nudi zaščito pred soncem, dežjem in vetrom ter se enostavno shrani v žep na nosilki (UPF 50+).
  • Priznana kot izdelek primeren za zdravje kolkov s strani Mednarodnega inštituta displazije kolkov, kot tudi vse ostale Ergobaby nosilke.
  • Vključena snemljiva torbica v barvi nosilke.
  • Material: 100% poliester.
  • Vzdrževanje: pralna v pralnem stroju.
  • Zelo kvalitene naramnice in pasovi ter sponke, zlahka se zapnejo in namestijo.
  • Ojačani šivi na vseh delih tkanine.
EAN: 1220000203679

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki