Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Janod set razvojnih igrač +18 mesecev

Cena z DDV: 49,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 42,49 €

Trgovina Kakadu
2
Skladišče

Opis:

Set razvojnih igrač zasnovanih za izboljšanje fino motoričnih sposobnosti. Set vsebuje 4 igrače: želva na kolesih s snemljivim mladičkom, glasbena igrača, vstavljanka in natikanka ribice. 

Priporočeno za otroke starejše od 18 mesecev.

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Lastnosti:

Lesena želvica 

Želvica ima v oklepu figurico male želvice, ki jo je možno odstraniti in tako dobite dve igrači v eni. Veliko želvico je možno premikati na dva načina in sicer tako, da jo vlečete za vrvico ali pa primete za oklep in jo potiskate). Igrača bo vašega malčka spodbudila k gibanju in prvim korakom.

Ribice za natikanje

Igrača je sestavljena iz lesene figurice polarnega medvedka, ki v roki drži ribiško palico (vrvico), na katero lahko natikate 6 barvnih ribic. Na koncu vrvice je leseno vodilo, ki omogoča lažje natikanje. Igrača spodbuja razvoj finomotoričnih sposobnosti, potrpežljivosti ter koordinacijo oko roka.

Glasbena igrača

Igrača vsebuje leseno podlago na kateri so drevo, ki oddaja škljocajoč zvok, vrteči se lokvanj, ki oddaja škrtajoč zvok ter ptička, ki začivka. Spodbuja razvoj sluha in prepoznavo različnih zvokov.

Lesena vstavljanka

Vstavljanka vsebuje 4 različne oblike, ki so različno obarvane, kar še dodatno pripomore k lažjemu sortiranju. Otroku pomaga razvijati fine motorične sposobnosti, besedni zaklad in ujemati elemente na tabli.

Dimenzije 35 x 9 x 25 cm

Material: les (lipova vezana plošča, šima - MDF - kavčuk), kovina

Lesene igrače s certifikatom FSC™.

Šifra: J04064
EAN: 3700217340643

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki