Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Janod sestavljanka v živali v Afriki, 54 kos

Cena z DDV: 18,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 18,99 €

Trgovina Kakadu
1
Skladišče

Opis:

Čas je, da se otroci odpravijo na safari sredi narave, medtem ko sonce zahaja čez afriške ravnice! Čudovita 54-delna sestavljanka z veliko detajli in toplimi toni na temo afriških živali. Sestavljanje pomaga pri razvoju  spomina in fino motoričnih sposobnostih.

Priporočeno za otroke od 5. leta dalje.

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Sestavljanka je shranjena v priročni škatli v obliki kovčka z ročajem iz blaga, zato jo lahko enostavno pospravite in prenašate.

Priložen plakat bo pomagal najmlajšim, da si bodo lažje predstavljali motiv in znali pravilno razporediti koščke. 

S kosi v velikostih in oblikah, prilagojenih otrokom od petega leta starosti, bodo otroci na zabaven način razvijali spretnosti opazovanja, spomina in fine motorike.

Dimenzije (sestavljanke): 50 × 40 cm

Material: karton

Sestavljanka je narejena  iz recikliranega kartona in FSC certifikata ter lakirana z rastlinskim črnilom.

Igrače Janod so oblikovane v Juri v Franciji, pri čemer je posebna pozornost namenjena uporabljenim materialom, slogu in barvam. Izvirne, drzne, poučne in premišljene igrače in igre, ki bodo vaše otroke spremljale pri njihovi rasti ter njihovem kognitivnem, psihomotoričnem in socio-čustvenem razvoju.

Šifra: J02650

Ocene kupcev (1)

Janja �. ob 2022-03-24
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Zelo luštna sestavljanka, ki je zapakirana v praktičen kovček, ki ga otrok lahko nosi s seboj. V kovčku je tudi slika sestavljanke realne velikosti v obliki plakata, na katero otrok lahko polaga koščke sestavljanke, kar je dobrodošlo predvsem za mlajše otroke, ki se šele spoznavajo s sestavljankami. Priporočam nakup!

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki