Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Woom 3 kolo 16 col Automagic rdeč (G)

Cena z DDV: 499,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 499,99 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Varna, ultralahka in nagrajena kolesa woom ORIGINAL so zasnovana za otroštvo polno čarobnih trenutkov in smeha. Woom 3 pomaga otrokom, da se naučijo voziti kolo in da nenehno izboljšujejo svoje sposobnosti. Izjemno lahko kolo, ki bo najboljši (in najbolj priljubljen) spremljevalec pri prvih daljših vožnjah na dveh kolesih. Verzija Automagic ima avtomatski dvostopenjski menjalnik.

Več info spodaj.

Več podatkov

Kolo je primerno za otroke stare 4 –6 let oz. za otroke velike 105 – 120 cm.

Teža kolesa znaša le 6,1 kg (brez pedal).

AUTOMAGIC 
Avtomatsko dvostopenjsko prestavljanje pesta, ki zahteva malo vzdrževanja. Lahke, kovane 95 mm aluminijaste gonilke z ozkim profilom (Q-faktor). Optimizirano prestavno razmerje: 18 zob sprednji verižnik, 12 zob zadaj. Prosti tek – brez vzmetne zavore; prilagodljiv položaj pedala omogoča otrokom lažje speljevanje.

ZAVORE
Na Woom kolesu sta zavorni ročici v črni in zeleni barvi. S pritiskom na zeleno ročico otroci zavirajo na zadnjo zavoro. Ta sistem barvnih kod jim preprečuje mešanje zavor in s tem povečuje njihovo varnost. Posebej zasnovana zavorna ročica je enostavna za upravljanje z majhnimi rokami in zahteva malo moči, da se kolo varno ustavi.


PEDALA
Razdalja med pedaloma in dolžina zagonske ročice je ergonomsko prilagojena otrokom. Rezultat tega je optimalna drža in zelo naravni gibi.

OKVIR
Izredno lahek aluminijast okvir s pametno zasnovo geometrije glede na starost otroka zagotavlja zabavno in varno izkušnjo vožnje. Okvir je narejen iz lahkega, visokokakovostnega aluminija AA 6061 z obrobljenimi cevmi.

VILICE
Lahke vilice, narejene iz aluminija.

KRMILO IN ROČAJI
Široko, ergonomsko prilagojeno krmilo, narejeno iz aluminija v BMX stilu. Prilagoditi je možno nagib krimila -/+10°. Ročaji premera 19 mm, primereni tudi za zelo majhne roke.

ŠČITNIK VERIGE
Ščitnik verige ni le vpadljivega elegantnega dizajna, temveč se ponaša tudi s kompaktno in trdno konstrukcijo. Ponuja odlično zaščito pred poškodbami in umazanijo.

SEDEŽ
Sedež je ena najpomembnejših stičnih točk med otrokom in kolesom in zelo vpliva na občutek pri vožnji. Sedež je zasnovan tako, da ustreza medenici otrok v določeni starostni skupini in jim omogoča pokončen položaj.

NASTAVEK ZA VIŠANJE/NIŽANJE SEDEŽA
S pomočjo nastavka za prilagajanje višine sedeža, boste višino sedeža prilagodili hitro in brez dodatnega orodja. 

OMEJEVALNIK KRMILJENJA
Omejevalnik krmiljenja je ena izmed ključnih varnostnih lastnosti pri Woom kolesih. Omejuje kot krmiljenja in s tem otrokom pomaga pri vožnji naravnost, kar zmanjšuje nevarnost nesreč.

PNEVMATIKE
Woom kolesa imajo pnevmatike, ki se lahko uporabljajo na najrazličnejših terenih. Ne glede na to, ali se otrok vozi po asfaltu ali gozdnih poteh, bodo pnevmatike zagotovile največji oprijem v vsakem vremenu in na kateri koli površini. Kolo ima 16 x 1,4 ″ Schwalbe Little Joe - Woom Edition pnevmatike. Avtomobilski ventili omogočajo enostavno polnjenje na katerem koli bencinskem servisu. Odsevne črte na straneh pnevmatik omogočajo optimalno vidljivost tudi v slabih svetlobnih pogojih.

MAKSIMALNA OBREMENITEV
Kolo je primerno za otroke do 60 kg.

VELIKOST ŠKATLE
111 × 59 × 17,5 cm

DODATKI IN ORODJE
Orodje ni priloženo, dodatki so na voljo posebej.

GARANCIJA
Za uveljavljanje garancijskega zahtevka na proizvodih Woom, ki velja za ozemeljsko območje Republike Slovenije je potrebno predložiti potrdilo o nakupu – račun, iz katerega je razviden datum izročitve blaga in podatki, ki identificirajo blago. Dajalec garancije jamči za garancijo v skladu z jamstvom proizvajalca za dobo 2 let.

SPECIFIKACIJE

VELIKOST KOLES: 16 col

VIŠINA KRMILA: 700 mm

KOT KRIMILA: 68°

RAZDALJA MED SEDEŽEM IN KRMILOM: 400 mm

MEDOSNA RAZDALJA: 712 mm

KOT SEDEŽNE CEVI: 68°

MINIMALNA VIŠINA SEDEŽA: 485 mm

MAKSIMALNA VIŠINA SEDEŽA: 635 mm

DOLŽINA POGONSKE ROČICE: 95 mm

PRILAGODITEV NAGIBA KRMILA: -/+ 10°

POMEMBNO OBVESTILO 
Zaradi težav z dobavljivostjo posameznih komponent, so posamezne komponente vašega kolesa Woom lahko drugačne, kot piše v priročniku za uporabo oziroma so prikazane na sliki kolesa. Le to ne vpliva na funkcionalnost samega kolesa. 

Šifra: 9120083726862
EAN: 5025070001035

Ocene kupcev (4)

nina f. ob 2024-03-26
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Woom bi priporočil vsem, saj se je otrok zelo hitro naučil kolesarit. Zelo kvalitetna izdelava. Cena upraviči kvaliteto in uporabnost.
Urska T. ob 2023-09-21
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Kolo woom 3 z menjalnikom zelo priporočam, saj je lahko obvladljiv. S pomočjo tega kolesa se je zelo hitro naučila samostojne vožnje brez pomožnih kolesc. Na njem zelo uživa saj ga enostavno obvladuje. Sestavljanje kolesa je enostavno in hitro.
Samo P. ob 2023-09-11
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Odlično kolo za našo triletnico. Že prej je uživala na poganjalčku. Kolo smo naročili v nedeljo zvečer, prevzeli in sestavili (zeloo enostavno!) v ponedeljek in v torek je na košarkarskem igrišču že povsem samostojno vozila!!! Kolo je lahko, ima mehanizem ki preprečuje obračanje prvega kolesa (kar pride prav). Smo zelo veseli, da smo ga kupili in nakup definitivno priporočam vsem staršem.
Marko Z. ob 2023-05-22
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Kolo je res lahko v primerjavi z prejšnjim kolesom, ki ga je imel otrok. Zaradi dveh prestav je speljevanje iz mesta enostavno. V drugi prestavi pa kolo pelje že kar spodobno hitro. Sestavljanje kolesa je enostavno, saj so priložena natančna navodila. Cena je za moj okus sicer pretirana ampak glede na to, da ga bo koristil kasneje še mlajši otrok se splača.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki

Pripomočki