Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Crazy safety fullface čelada črna 53-58 cm

Cena z DDV: 69,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 59,49 €

1
Trgovina Kakadu
5
Skladišče

Opis:

Večnamenska fullface čelada, ki jo enostavno spremenite v klasično kolesarsko čelado. Spodnji ščitnik je snemljiv, zato čelado lahko prilagodite za namen uporabe. 

Primerno za obseg glave od 53 do 57 cm.

Več informacij spodaj.

Več podatkov

LAHKA IN VZDRŽLJIVA OTROŠKA ČELADA

Kombinacija trpežne, a lahke polikarbonatne lupine in EPS pene zagotavlja idealno zaščito glave otrok za daljša časovna obdobja. Čelado lahko uporabljate tudi za gorsko kolesarjenje in za bolj avanturistične izlete.Čelada je opremljena s sistemom prilagajanja z vrtljivim gumbom, ki zagotavlja, da se čelada prav prilega. Ravno zaradi tega je manj verjetno, da bodo vaši otroci občutili občutek nelagodja in utrujenosti.

Velikost: M 53-57 cm (obseg glave).

Masa: 370 g.

LASTNOSTI ČELADE:

  • Prezračevanje: zračniki na sprednji, zgornji in zadnji strani čelade,
  • Odstranljiv ščitnik za brado,
  • 2 čeladi v 1,
  • izdelana iz polikarbonata,
  • patentiran enostaven mehanizem za zaklepanje,
  • večja funkcionalnost,


NAMEŠČANJE ČELADE

Za zagotovitev maksimalne varnosti je potrebno čelado na glavi pravilno namestiti in jo pripeti s paščki. Čelado je potrebno pripeti s paščkom pri spodnji čeljusti. Čelado je potrebno namestiti tako, da varuje čelo in ne sme zdrseti na zatilje. Paščki za zapenjanje ne smejo pokrivati ušes, zaponka naj bo tesno in udobno zategnjena ob spodnjo čeljust. Čelada lahko varuje glavo le, če je dobro in pravilno nameščena. Pri izbiranju čelade preizkusite različne velikosti in izberite tisto, ki je najbolj ustrezna, udobna in se najbolj prilega glavi. 

OPOZORILO!

Čelada je namenjena samo uporabnikom vozil brez motornega pogona: koles, rolk in rolerjev. Čelade se ne sme uporabljati za motorne športe! Ne uporabljajte čelade pri plezanju in podobnih športnih aktivnosti zaradi monosti zadušitve. Čelada ne more vedno preprečiti poškodbe in ne more nadomestiti spremljevalca otroka.

Certificiranje: CE EN 1078; 2012 + A1: 2012

EAN: 826710895992

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki