Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Trunki kovček Raketa Skye

Cena z DDV: 59,90 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 47,92 €

1
Trgovina Kakadu
1
Skladišče

Opis:

Otroški kovčki Trunki so inovativni, zabavni in praktični kovčki, ki so tudi poganjalci, na katerih lahko otrok sedi in se poganja (ali ga z vrvico vlečejo drugi). Imajo integrirana kolesa, ročaje pa v obliki luči, za katere jih lahko otrok vleče ali potiska. Dimenzije: 46 cm x 30cm x 21 cm, prostornina: 18 l, primerno: 3+ Več info spodaj. 

Več podatkov

Otroški kovčki Trunki so nepogrešljiv prijatelj otrok bodisi v čakalnici na letališču bodisi doma. Vsak otroški kovček Trunki ima naramnico, ki staršu omogoča, da kovček nese čez ramo, 4 kolesa pa zagotavljajo stabilnost, kadar otrok kovček uporablja kot sedež ali prevozno sredstvo. V notranjosti otroških kovčkov Trunki boste našli trakove za pritrditev prtljage, predalčke. Notranjost kovčkov Trunki je izpopolnjena tako kot vsebina kovčkov za odrasle. Kovčki za otroke Trunki imajo tudi nosilno ročko, zapirajo se s ključem in ščitijo otroke pred preščipnjenimi prstki! S kovčki Trunki lahko otroci na zabaven način doma pospravljajo (razvažajo) svoje igrače (le preverite:). Organizirate lahko celo dirko Trunkijev! Kovčki za otroke Trunki so na voljo v različnih oblikah. Otroški kovčki Trunki se uvrščajo med ročno prtljago na letališčih!

Šifra: 00311

Ocene kupcev (1)

Aleksandra K. ob 2021-09-30
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Otrokom zelo zanimivi kovčki, ki ga zelo radi uporabljajo, tudi ko ni potrebe :) Prav ta kovček pa ima še zabavne nalepke, ki svetijo v temi. Dodatna zabava je ustvarjanje z nalepkami. Odličen nakup.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki