Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Trunki kovček Pikapolonica Harley

Cena z DDV: 59,90 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 59,90 €

1
Trgovina Kakadu
2
Skladišče

Opis:

Otroški kovčki Trunki so inovativni, zabavni in praktični kovčki, ki so tudi poganjalci, na katerih lahko otrok sedi in se poganja (ali ga z vrvico vlečejo drugi). Otroški kovčki Trunki so oblikovani kot male živali, imajo integrirana kolesa, ročaje pa v obliki rožičkov, za katere jih lahko otrok vleče ali potiska. Dimenzije: 46 cm x 30cm x 21 cm, prostornina 18l, primerno: 3+ Več info spodaj. 

Več podatkov

Otroški kovčki Trunki so nepogrešljiv prijatelj otrok bodisi v čakalnici na letališču bodisi doma. Vsak otroški kovček Trunki ima naramnico, ki staršu omogoča, da kovček nese čez ramo, 4 kolesa pa zagotavljajo stabilnost, kadar otrok kovček uporablja kot sedež ali prevozno sredstvo. V notranjosti otroških kovčkov Trunki boste našli trakove za pritrditev prtljage, predalčke. Notranjost kovčkov Trunki je izpopolnjena tako kot vsebina kovčkov za odrasle. Kovčki za otroke Trunki imajo tudi nosilno ročko, zapirajo se s ključem in ščitijo otroke pred preščipnjenimi prstki! S kovčki Trunki lahko otroci na zabaven način doma pospravljajo (razvažajo) svoje igrače (le preverite:). Organizirate lahko celo dirko Trunkijev! Kovčki za otroke Trunki so na voljo v različnih oblikah. Otroški kovčki Trunki se uvrščajo med ročno prtljago na letališčih!

Šifra: 00027

Ocene kupcev (5)

Urša K. ob 2023-02-20
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super prakticen, lahek, prostoren, edino malo glasen je ko ga vozis - plasticna kolesa.
Helena S. ob 2022-08-11
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Lahek in lep, super za potovanja :-) Kotački se lepo obračajo in sedenje na njem izgleda udobno. Je tudi presenetljivo prostoren. Bomo sigurno kupili še enega za našega fanta.
Karmen K. ob 2022-08-09
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Kovček je lep, prostoren, uporaben. Sin se vozi z njim kar po stanovanju. Testno ga pa je imel za vikend počitnice in smo vanj zložili vse potrebno. Sedaj čaka na prvo pravo potovanje z letalom.
Priporočam nakup.
Marinka R. ob 2018-06-29
5
Čaka na potrdilo administratorja
Anja K. ob 2014-12-11
4
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Kovček zanimiv, pisan, trden ... prostoren.
Že čaka v darilnem papirju.
Morda je še malce visok, da bi ga naša punčka "vozila" ampak ... ga že komaj čaka. Ga je narisala v pismu dedku Mrazu.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki