Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Trunki kovček Mačka Cassie

Cena z DDV: 59,90 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 59,90 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Otroški kovčki Trunki so inovativni, zabavni in praktični kovčki, ki so tudi poganjalci, na katerih lahko otrok sedi in se poganja. Oblikovani so kot male živali, imajo integrirana kolesa, ročaje pa v obliki rožičkov, za katere jih lahko otrok vleče ali potiska.

Dimenzije: 46 cm x 30cm x 21 cm

Prostornina: 18 l

Primerno za otroke, starejše od 3. let.

Več info spodaj. 

Več podatkov

Otroški kovčki Trunki so nepogrešljiv prijatelj otrok bodisi na potovanju, bodisi doma. Vsak otroški kovček Trunki ima naramnico, ki staršu omogoča, da kovček nese čez ramo. 4 kolesa na spodnjem delu kovčka zagotavljajo stabilnost, kadar otrok kovček uporablja kot sedež ali prevozno sredstvo. Znotraj otroških kovčkov Trunki boste našli trakove za pritrditev prtljage, predalčke. Notranjost kovčkov Trunki je izpopolnjena tako kot vsebina kovčkov za odrasle. Kovčki za otroke Trunki imajo tudi nosilno ročko, zapirajo se s ključem in ščitijo otroke pred preščipnjenimi prstki! S kovčki Trunki lahko otroci na zabaven način doma pospravljajo (razvažajo) svoje igrače (le preverite:). Organizirate lahko celo dirko Trunkijev! Kovčki za otroke Trunki so na voljo v različnih oblikah. Otroški kovčki Trunki se uvrščajo med ročno prtljago na letališčih!

Ocene kupcev (4)

Eva Z. ob 2022-04-18
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Kovček je super, zelo uporaben. Otroku je zelo všeč. V kovček spraviš vse kar otrok potrebuje na počitnicah. Uporablja se ga lahko tudi kot poganjalc.
Tanja �. L ob 2021-09-07
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Je zelo praktičen in privlačen. Komaj čakamo, da ga podarimo za darilo. Je lahek in se ga lahko uporablja za prenočevanje pri babici ali pa za lete v daljne dežele. Smo že kupili enega pred časom in je prava atrakcija za potovanja :-)
Monika K. ob 2021-03-26
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Nečakinja ima ta kovcek, na vsak način ga je hotela tudi hči, saj ji je bil tako vsec, ko ga je prvic videla. Super je. Mojo hči je kovcek motiviral da je prvic z njim prespala pri sestrični.
Meta K. ob 2018-05-17
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Zelooo uporaben za na letališče, kjer se lahko otrok vozi na njem, ali pa ga pelje sam. Lahek, vanj se pospravi tudi nekaj oblačil, igračk. Na neravnih podlagah (kamen, grob asfalt) je zelo glasen.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki