Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Puky poganjalec LRM classic pastelno moder

Cena z DDV: 124,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 124,99 €

1
Trgovina Kakadu
4
Skladišče

Opis:

Najmanjši poganjalec na 2 kolesih z 10 col gumami. Višina sedeža in krmila sta nastavljiva. Ima poseben sedež za začetnike na kolesu in inovativen okvir za utrujene nogice. Je zelo trpežen in je načrtovan ter izdelan v Nemčiji. 

Primeren že za otroke od 85 cm dalje oz. od cca. dveh let dalje. 

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Pukyjev poganjalec LRM je odlična izbira za eno izmed prvih prevoznih sredstev vašega malčka, ki je bil med drugim odlikovan tudi z nagrado Dobra igrača (Spiel gut). PUKY LR M Classic je opremljen s pleteno košaro za krmilo iz nelomljive plastike. Razbijanje nemogoče!

Njegove 10 col mehke pnevmatike ne potrebujejo nobenega vzdrževanja, nudijo dober oprijem in so izjemno tiha. Varnostni ročaji ščitijo nežne otroške roke in blažijo konce krmila. Sedež v obliki banane (povlečen spredaj navzgor) zagotavlja, da se pridobljeni zagon prenese na vozilo, ne da bi otrok zdrsnil naprej iz sedeža. Zahvaljujoč veliki površini za odlaganje nog, lahko otrok na njo namesti noge pri spustu, s čimer je zagotovljeno ugodno težišče in varno upravljanje tudi pri višje hitrosti.
Čas potreben, da sestavite tega poganjalca: 3 min.

Poganjalci imajo visoko odporen zaščitni UV premaz, ki zagotavlja tudi zelo dobro odornost na praske in preostale vremenske vplive.

Specifikacije poganjalca:

  • teža poganjalca: 3,5 kg
  • višina sedeža: 29-39 cm
  • višina krmila: 41-50 cm
  • dolžina poganjalca: 72 cm
  • dolžina razkoraka: 30 cm
  • višina sedeža: 29-39 cm
  • max obremenitev: 25 kg

Garancija:

5 leti garancije

Puky je nemško podjetje s tradicijo. So kompetentno in predano podjetje, ki se zavzema za poganjalce in kolesa, ki so narejena iz vidika otrok. Puky uporbalja nakvalitetnejše materiale, ki so hkrati lahko in obsotojni.

Opozorilo:

Nositi je potrebno zaščitno opremo. Ni za v uporabo v prometu. Maksimalna obremenitev je 25 kg.

EAN: 4015731040955

Ocene kupcev (1)

maja b. ob 2022-07-29
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Lahek, izredno preprosto sestavljanje, odlično razmerje kakovost-cena. Primeren tudi za najmlajše, saj je zelo enostaven za uporabo. Definitivno bi priporočila nakup izdeleka.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki

Pripomočki