Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Janod lesen poganjalec dinozaver

Redna cena z DDV: 96,99 €

Znižanje: -30%

Vaš prihranek: 29,10 €

Cena z DDV: 67,89 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 67,89 €

1
Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Lesen poganjalec v obliki dinozavra, je idealen za pomoč otrokom pri učenju vožnje in ohranjanju ravnotežja. Otroci, ki osvojijo vožnjo s poganjalcem, se hitreje naučijo vožnje s kolesom brez pomoči pomožnih koles. Ta prikupen poganjalec ima snemljiv plišast rep, ki bo poskrbel za še več zabavnih ur vožnje. 

Priporočeno za otroke od 12. meseca starosti dalje oz. do 20 kg.

Več info spodaj.

Več podatkov

Material: FSC® les

Dimenzije: 57 × 30 × 46,7 cm. 

Sedež je na višini 21 cm in ni nastavljiv.

Nosilnost: 20 kg.  Uporabljajte poganjalec za otroke, ki niso težji od 20 kg.

Vzdrževanje: lesene dele čistite z  vlažno krpo. Ne uporabljajte detergentov. Rep je mogoče sneti in prati na  30 °C (poseben program za občutljivo perilo).

Opozorilo! Izdelek naj sestavi odrasla oseba. Ni primerno za otroke starejše od 36 mesecev. Izdelek ni zasnovan za nošenje teže otrok starejši hod 36 mesecev. Izdelek naj bo uporabljan na varnih tleh in gladkih površinah.  Prepovedana je uporaba v prometu, v bližini stopnic, naklonov, neravnih podlag, vodnih površin in drugih nevarnih področij.  Izdelek lahko vozi ena oseba naenkrat. Izdelke je igrača, poučite vašega otroka o pravilni uporabi in bodite pozorni na potencialne vire nevarnosti. Izdelek mora biti uporabljam z upoštevanjem potrebnih veščin, da bi se izognili padcem in posledično poškodbam uporabnika.

Navodila za sestavljanje so priložena v  embalaži. Tehnika vijačenja: začnite privijati vijake enega za drugim  z nekaj navoji. ko so vsi vijaki na svojem mestu jih dokončno privijte. odstranite vso embalažo preden izdelek izročite vašemu otroku. Prosimo, shranite informacije za kasnejšo uporabo. POREKLO: Kitajska. 

Poreklo: Kitajska.

Šifra: J05828

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki