Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Rolly Bébé copati unicorn Julija

Cena z DDV: 38,50 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 38,50 €

2
Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Simpatični copatki iz kolekcije Bébé, ki so nastali ob pobudi Lare Nastran v sodelovanju z ekipo strokovnjakov iz Pedosane in slovenskih vzgojiteljic. Odlikuje jih premium naravno zračno usnje, nepremočljiv in nedrseč podplat. Copatki so prožni in hkrati dovolj čvrsti, da obdržijo primerno obliko in s tem nudijo oporo nogici.

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Opis in specifikacije 

Copatki Bébé so mehki, a kljub temu dovolj čvrsti, da obdržijo primerno obliko in s tem nudijo oporo nogici. V njih otrok varno in udobno hodi, teka in se igra.

Nedrseč podplat iz termo gume ne drsi in ne premoči in omogoča varno hojo in dober kontakt s tlemi. Prožen podplat iz treh slojev za udobje, zaščito pred ostrimi predmeti in hladnimi tlemi ter udobno in varno hojo.

Nogice se v copatkih zaradi premium naravnega zračnega usnja manj potijo, hkrati pa so udobni in jih bodo otroci lahko nosili cel dan. 

Vsi uporabljeni materiali so testirani v priznanih evropskih laboratorijih in dokazano ne vsebujejo zdravju škodljivih snovi. 

Tabela velikosti

Dolžina stopala (cm) Velikost
12,5    20
13    21
13,7    22
14,5    23
15    24
15,5    25
16,5    26
17    27
17,5    28
18    29


Ustrezno velikost izberite tako, da naredite obris stopala, izmerite najdaljšo linijo, v tabeli velikosti poiščete dolžino v centimetrih in izberite ustrezno velikost. 

Materiali

- zgornji del: usnje;

- podloga: usnje;

- podplat: drugi materiali.


Poreklo: Slovenija

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki