Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Elis Design Set razvojnih igrač 0-6 mesecev

Cena z DDV: 69,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 69,99 €

1
Trgovina Kakadu
2
Skladišče

Opis:

Set razvojnih igrač za otroke predstavljajo skupino igrač, ki razvijajo otrokove spretnosti, um in čute. Izobraževalne igrače, zapakirane v praktični škatli, vsebujejo premišljene kombinacije igrač , ki so koristne, uporabne in zabavne za otroke določene starosti ter natančna navodila, ki vas seznanijo s posamezno igračo in vam predstavijo možnosti igre in učenja.

Več info spodaj.

Več podatkov

Starost: Priporočeno za otroke od rojstva do 6. meseca.

VSEBINA:


Črne in bele kartice
Črne in bele kartice aktivirajo s primerno stimulacijo desno možgansko poloblo in sprožijo takojšnjo tvorbo spomina.

Mavrična žoga
Postavite žogo na primerno oddaljenost od dojenčka, na kateri jo lahko vidijo in se je dotaknejo. Čas ne trebuščku je ključen za dojenčke, saj na tak način krepijo središče mišične moči za plazenje in hojo.

Dežne kapljice
V tem obdobju dojenčkovega razvoja je barvne dežne kapljice zelo privlačne. Čudovite barve so odlična vizualna stimulacija za razvoj vidnega sistema. Ko otroci pretresejo dežno palico, lahko opazujejo, kako barvne kapljice padajo proti dnu palice in poslušajo pomirjujoče zvoke.

Mavrični valjček
Med kotaljenjem ali tresenjem valjčka se premika lesena žogica, ki se skriva v notranjosti in zabava dojenčka s pomirjujočimi zvoki. Igrača pomaga razvoj dojenčkovega vidnega in slušnega sistema, smisel za dotik, koordinacijo roke-oči in omogoča zabaven čas na trebuščku.

Vrtljiv bobenček
Bobenček je sestavljen iz petih različno obarvanih stranic, na eni je ogledalo. Spodbuja fine premike rok, različne barve pa predstavljajo uvod v razumevanje barv.

Magična škatla za robčke
Dojenčki obožujejo igro z robčkom in škatlo, jemanjem robčka iz škatle in vstavljanje robčka v škatlo. Je odlična senzorična igrača za raziskovanje in razvoj motoričnih sposobnosti.


Dimenzije škatle: 32 x 26 x 18 cm

Šifra: EN1108
EAN: 8595701791170

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki