Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Lilliputiens bidon nosorog Joe

Cena z DDV: 16,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 16,99 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Poskrbite za zadosten vnos tekočine čez dan. Lilliputiens flaška iz nerjavečega jekla bo odličen dodatek za v šolo ali na izletu. Flaška ima slamico ter silikonski ovoj za dodatno zaščito. 

Priporočeno za otroke od 2. leta dalje. 

Material: nerjaveče jeklo, plastika brez BPA

Prostornina: 600 ml

Več info spodaj. 

Več podatkov

Čudovita in praktična flaška za vodo bo popoln dodatek za vašega otroka ves dan, ne glede na to, ali gre v šolo, na piknik ali na izlet. Slamica bo omogočila enostavno pitje. Poleg tega pa je odstranljiva, kar olajša čiščenje.

Flaška ima prostornino 600 ml in je izdelana iz nerjavečega jekla. Zaradi silikonskega ovoja je odporna na morebitne udarce. Plastični pokrov omogoča enostaven oprijem.

Primerno za stik z živili. Brez BPA.

VZDRŽEVANJE: Ročno pranje. Ni primerno za pranje v pomivalnem stroju. Po vsaki uporabi bidon, pokrov in slamico sperite s toplo vodo. Med izpiranjem držite slamico v odprtem položaju. Za najboljše rezultate čiščenja uporabite krtačo za steklenice. Ne uporabljajte močnih čistil (npr. čistil, ki vsebujejo klor, belilo, abrazive ali druge močne kemikalije). Bidon vedno temeljito osušite.

OPOZORILO! Slamica ni primerna za otroke mlajše od 6 mesecev. Izdelek ni zasnovan za vroče tekočine. Uporabljajte samo s hladnimi tekočinami. Ne polnite steklenice z vročimi ali gaziranimi tekočinami. Pred pitjem preverite, ali je pokrov pravilno in popolnoma privit. Ne napolnite preveč. Za segrevanje Ne uporabljajte mikrovalovne ali običajne pečice. Ne pomivajte v pomivalnem stroju. Mlečnih izdelkov, gaziranih pijač in pijač ne hranite dlje časa. Neprekinjeno in dolgotrajno sesanje tekočin bo povzročilo karies. Pred uporabo vedno preverite temperaturo vsebine. Zavrzite ob prvih znakih poškodb. Pred vsako uporabo izdelek preglejte. Komponente, ki niso v uporabi, hranite izven dosega otrok. Nikoli ne pritrdite na vrvice, trakove, vezalke ali ohlapne dele oblačil. Otrok se lahko zadavi. Zobna gniloba pri majhnih otrocih se lahko pojavi, tudi če uživajo nesladkane tekočine. To se lahko zgodi, če dojenček stekleničko/skodelico uporablja dlje časa čez dan in zlasti ponoči, ko se zmanjša izločanje sline ali če se uporablja kot duda. Med uporabo bidona zagotovite nadzor odrasle osebe da ne pride do nesreče zaradi padca ali zadušitve s posameznimi deli. 

Šifra: 84474
EAN: 5414834844740

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki

Pripomočki