Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Woom 3 otroško kolo 16 col moder (G)

Cena z DDV: 449,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 449,99 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Kolo Woom 3 pomaga otrokom, da se naučijo voziti kolo in da nenehno izboljšujejo svoje sposobnosti. Izjemno lahko kolo, ki bo najboljši (in najbolj priljubljen) spremljevalec pri prvih daljših vožnjah na dveh kolesih.

Kolo je primerno za otroke stare 4 –6 let oz. za otroke velike 105 – 120 cm.

Teža kolesa znaša le 5,4 kg (brez pedal).

Več info spodaj. 

Več podatkov

ZAVORE
Na Woom kolesu sta zavorni ročici v črni in zeleni barvi. S pritiskom na zeleno ročico otroci zavirajo na zadnjo zavoro. Ta sistem barvnih kod jim preprečuje mešanje zavor in s tem povečuje njihovo varnost. Posebej zasnovana zavorna ročica je enostavna za upravljanje z majhnimi rokami in zahteva malo moči, da se kolo varno ustavi.

PEDALA
Razdalja med pedaloma in dolžina zagonske ročice je ergonomsko prilagojena otrokom. Rezultat tega je optimalna drža in zelo naravni gibi.

OKVIR
Izredno lahek aluminijast okvir s pametno zasnovo geometrije glede na starost otroka zagotavlja zabavno in varno izkušnjo vožnje. Okvir je narejen iz lahkega, visokokakovostnega aluminija AA 6061 z obrobljenimi cevmi.

VILICE
Lahke vilice, narejene iz aluminija.

KRMILO IN ROČAJI
Široko, ergonomsko prilagojeno krmilo, narejeno iz aluminija v BMX stilu. Prilagoditi je možno nagib krimila -/+10°. Ročaji premera 19 mm, primereni tudi za zelo majhne roke.

ŠČITNIK VERIGE
Ščitnik verige ni le vpadljivega elegantnega dizajna, temveč se ponaša tudi s kompaktno in trdno konstrukcijo. Ponuja odlično zaščito pred poškodbami in umazanijo.

SEDEŽ
Sedež je ena najpomembnejših stičnih točk med otrokom in kolesom in zelo vpliva na občutek pri vožnji. Sedež je zasnovan tako, da ustreza medenici otrok v določeni starostni skupini in jim omogoča pokončen položaj.

NASTAVEK ZA VIŠANJE/NIŽANJE SEDEŽA
S pomočjo nastavka za prilagajanje višine sedeža, boste višino sedeža prilagodili hitro in brez dodatnega orodja. 

OMEJEVALNIK KRMILJENJA
Omejevalnik krmiljenja je ena izmed ključnih varnostnih lastnosti pri Woom kolesih. Omejuje kot krmiljenja in s tem otrokom pomaga pri vožnji naravnost, kar zmanjšuje nevarnost nesreč.

PNEVMATIKE
Woom kolesa imajo pnevmatike, ki se lahko uporabljajo na najrazličnejših terenih. Ne glede na to, ali se otrok vozi po asfaltu ali gozdnih poteh, bodo pnevmatike zagotovile največji oprijem v vsakem vremenu in na kateri koli površini. Kolo ima 16 x 1,4 ″ Schwalbe Little Joe - Woom Edition pnevmatike. Avtomobilski ventili omogočajo enostavno polnjenje na katerem koli bencinskem servisu. Odsevne črte na straneh pnevmatik omogočajo optimalno vidljivost tudi v slabih svetlobnih pogojih.

MAKSIMALNA OBREMENITEV
Kolo je primerno za otroke do 60 kg.

VELIKOST ŠKATLE
111 x 59 x 17.5 cm

DODATKI IN ORODJE
Orodje ni priloženo, dodatki so na voljo posebej.

GARANCIJA
Za uveljavljanje garancijskega zahtevka na proizvodih Woom, ki velja za ozemeljsko območje Republike Slovenije je potrebno predložiti potrdilo o nakupu – račun, iz katerega je razviden datum izročitve blaga in podatki, ki identificirajo blago.
Dajalec garancije jamči za garancijo v skladu z jamstvom proizvajalca za dobo 2 let.


SPECIFIKACIJE

VELIKOST KOLES: 16 col

VIŠINA KRMILA: 700 mm

KOT KRIMILA: 68°

RAZDALJA MED SEDEŽEM IN KRMILOM: 400 mm

MEDOSNA RAZDALJA: 712 mm

KOT SEDEŽNE CEVI: 68°

MINIMALNA VIŠINA SEDEŽA: 485 mm

MAKSIMALNA VIŠINA SEDEŽA: 640 mm

DOLŽINA POGONSKE ROČICE: 95 mm

PRILAGODITEV NAGIBA KRMILA: -/+ 10°

POMEMBNO OBVESTILO 
Zaradi težav z dobavljivostjo posameznih komponent (težave so povezane s situacijo COVID19) so posamezne komponente vašega kolesa Woom lahko drugačne, kot piše v priročniku za uporabo oziroma so prikazane na sliki kolesa. Le to ne vpliva na funkcionalnost samega kolesa. 

EAN: 501000180303

Ocene kupcev (37)

Marko S. ob 2023-10-06
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Odlicno kolo za ucenje kolesarjenja. Omogoce zelo enostaven prehod iz poganjalcka na kolo. Priporocam!
Vladimir L. ob 2023-05-23
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Odlično kolo, izredno lahko, tudi barva primerna tako za punčke (vsi Elsa dodatki se odlično prilegajo) kot fantke.
Borut K. ob 2023-04-23
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Po dolgotrajnem iskanju najbolj optimalnega kolesa za triletnika sva se odločila za Woom in sva zelo zadovoljna, najbolj pa najin sin. Ker je poganjalčka, ki je bil izredno vodljiv in lahek, prerasel, sva iskala kolo, ki bi bilo primerna nadgradnja. Woom, ne samo da je precej lažji od drugih koles na trgu, tudi izdelava je kvalitetna. Res dobiš občutek, da je vsaka stvar na kolesu dodelana do potankosti. Sin ga je takoj sprejel in ga ima zelo rad. Res vse pohvale proizvajalcu. Pa da ne govorim samo o proizvajalcu, tudi trgovino Kakadu bi pohvalil in se jim zahvalil za njihovo odzivnost in pomoč pri nakupu. Kolo bi zagotovo priporočal, cena je res višja od konkurence ampak je vredna vsakega evra.
Jernej Z. ob 2022-09-01
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Sin se je z učenjem vožnje s kolesom prej trudil na dveh drugih kolesih pa mu nikakor ni steklo. V "obupu" sva kupila najboljše, kar ponuja trg, glede na ocene, in sedaj se lepo vozi z novim woomom. Odlično! Definitivno priporočam naprej vsem, ki si ga lahko privoščijo.
dummyvalue d. ob 2022-08-02
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Woom kolo je odlicne kakovosti. Vse kar pricakujes, tudi dobis. V kolikor se odlocate za nakup, toplo priporocamo. Je tudi izredno lahek, kar je se dodatna pozitivna stvar.
Stran: 12345

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki

Pripomočki