Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Elis Design set razvojnih igrač 7-12 mesecev

Cena z DDV: 79,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 79,99 €

1
Trgovina Kakadu
2
Skladišče

Opis:

Otroška poučna škatla je komplet dovršeno premišljene kombinacije igralnih elementov in iger. Na najbolj naraven način, skozi igro, otroci izboljšujejo motorične sposobnosti, logično razmišljanje, koordinacijo oko-roka ter ustvarjalnost.

Priporočeno za otroke stare 7-12 mesecev.

Več informacij spodaj. 

Več podatkov

Lastnosti:

Poučna škatla vsebuje:  ropotuljico, ježkovo ropotuljico, prvo sestavljanko, škatlo z žogicami, leseno knjigo in mehke gradnike, opis igrač in navodila za igro v češčini in angleščini.

1. ROPOTULJICA

Ropotuljica je sestavljena tako, da jo otroci z majhnimi rokami in prstki z lahkoto zagrabijo. Ko jo tresejo bo proizvajala nežen zvok in pritegnila malčkovo pozornost. Mavrične barve bodo spodbudile vidni sistem in domišljijo, s tem pa krepile otrokove senzorne sposobnosti.

Kako se igrati: ropotuljica z znanstveno zasnovano velikostjo je primerno darilo za dojenčke, da jo primejo in tresejo. Spodbuja premike rok in motorične sposobnosti.
Igra krepi: motorične sposobnosti, fizičen razvoj, senzorni sistem ter
raziskovanje in inovativnost.

2. ROPOTULJICA JEŽEK

Lahko se uporablja kot ropotuljica ali avto. S prikupno obliko ježka in primerno velikostjo za majhne prstke je odlična igrala za vajo premikov rok in motoričnih sposobnosti.

Kako se igrati: ropotuljica ježek je unikatna in zabavna! S prijemanjem ropotuljice vadijo malčki premike rok, s premikanjem vozila pa opazujejo igračo in krepijo opazovanje.
Igra krepi: motorične sposobnosti, fizičen razvoj, senzorni sistem ter raziskovanje in inovativnost.

3. PRVA SESTAVLJANKA

Učenje stalnosti predmetov. Spodbuja koordinacijo roke-oči, fine motorične sposobnosti in reševanje problemov.

Kako se igrati: igranje s sestavljanko pomaga krepiti moč vratnih mišic med časom na trebuščku. Prav tako omogoča igro v sedečem položaju. Prijemanje velikega gumba krepi motorične sposobnosti.
Igra krepi: motorične sposobnosti, raziskovanje in inovativnost, razvoj kognitivnih sposobnosti in sposobnost reševanja problemov.

4. ŠKATLA STALNOSTI PREDMETOV

Pomaga dojenčkom razvijati koordinacijo roke-oči, natančno premikanje rok ter spodbuja malčkovo radovednost, ko izkuša stalnost oblik predmetov. Z opazovanjem malček krepi koncentracijo in razvija osnovo za mišljenje.

Kako se igrati: Igrača vodi malčka, da spusti žogico skozi luknjo na vrhu škatle. Nato opazuje, kako se žoga kotali iz škatle na pladenj.
Igra krepi: senzorni sistem, raziskovanje in inovativnost, motorične sposobnosti in logično razmišljanje.

5. LESENA KNJIGICA

Malčkova prva knjiga iz trajnostnega lesa je enostavna za prijemanje in listanje z majhnimi ročicami.

Kako se igrati: položite knjigo na primerno oddaljenost od otroka, da jo lahko vidi in se je dotakne. Knjiga spodbuja otroka, da jo prosto raziskuje. Starši lahko otroka učite o živalih in zgodbah, s tem pa krepite malčkov vidni in slušni sistem.
Igra krepi: senzorni sistem, umetniški karakter, motorične sposobnosti, raziskovanje in inovativnost ter socialno-čustvene sposobnosti.

6. MEHKE KOCKE ZA GRAJENJE

Ta igralni set vsebuje 12 kock z reliefnimi stranicami v obliki živali, sadja, števk in geometrijskih likov. Dojenčki z grajenjem in opazovanjem kock razvijajo čut za otip in vid.

Kako se igrati:
• Kocke za zlaganje: so mehke, vzdržljive in primerne za stiskanje. Enostavne so za prijemanje in zlaganje z otroškimi rokami.
• Grizalo: kocke so mehke in primerne za grizenje in s tem idealno darilo za malčke, stare 6 mesecev in več, ko jim rastejo prvi zobki.
• Zgodno učenje skozi igro: igrača omogoča dojenčkom raznoliko zabavo. Prek štetja, ravnotežja in grajenja malček krepi motorične sposobnosti in koordinacijo roke-oči. Hkrati se z reliefnimi motivi učijo števk ter prvega seštevanja in odštevanja. Lahko jo uporabljate tudi kot igro ujemanja.
Igra krepi: motorične sposobnosti, sposobnost reševanja problemov, razvoj kognitivnih
sposobnosti in multikulturno zavedanje.

Material: brinov les, bukov les, vezane plošče, papir, silikon

Dimenzije škatle:  cca 32 x 26 x 14 cm.

Šifra: EN1109
EAN: 8595701791187

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki