Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Woom 3 otroško kolo 16 col zelen (G)

Redna cena z DDV: 449,99 €

Znižanje: -10%

Vaš prihranek: 45,00 €

Cena z DDV: 404,99 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 404,99 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Kolo Woom 3 pomaga otrokom, da se naučijo voziti kolo in da nenehno izboljšujejo svoje sposobnosti. Izjemno lahko kolo, ki bo najboljši (in najbolj priljubljen) spremljevalec pri prvih daljših vožnjah na dveh kolesih.

Kolo je primerno za otroke stare 4 –6 let oz. za otroke velike 105 – 120 cm.

Teža kolesa znaša le 5,4 kg (brez pedal).

Pomembne info spodaj. 

Več podatkov

ZAVORE
Na Woom kolesu sta zavorni ročici v črni in zeleni barvi. S pritiskom na zeleno ročico otroci zavirajo na zadnjo zavoro. Ta sistem barvnih kod jim preprečuje mešanje zavor in s tem povečuje njihovo varnost. Posebej zasnovana zavorna ročica je enostavna za upravljanje z majhnimi rokami in zahteva malo moči, da se kolo varno ustavi.

PEDALA
Razdalja med pedaloma in dolžina zagonske ročice je ergonomsko prilagojena otrokom. Rezultat tega je optimalna drža in zelo naravni gibi.

OKVIR
Izredno lahek aluminijast okvir s pametno zasnovo geometrije glede na starost otroka zagotavlja zabavno in varno izkušnjo vožnje. Okvir je narejen iz lahkega, visokokakovostnega aluminija AA 6061 z obrobljenimi cevmi.

VILICE
Lahke vilice, narejene iz aluminija.

KRMILO IN ROČAJI
Široko, ergonomsko prilagojeno krmilo, narejeno iz aluminija v BMX stilu. Prilagoditi je možno nagib krimila -/+10°. Ročaji premera 19 mm, primereni tudi za zelo majhne roke.

ŠČITNIK VERIGE
Ščitnik verige ni le vpadljivega elegantnega dizajna, temveč se ponaša tudi s kompaktno in trdno konstrukcijo. Ponuja odlično zaščito pred poškodbami in umazanijo.

SEDEŽ
Sedež je ena najpomembnejših stičnih točk med otrokom in kolesom in zelo vpliva na občutek pri vožnji. Sedež je zasnovan tako, da ustreza medenici otrok v določeni starostni skupini in jim omogoča pokončen položaj.

NASTAVEK ZA VIŠANJE/NIŽANJE SEDEŽA
S pomočjo nastavka za prilagajanje višine sedeža, boste višino sedeža prilagodili hitro in brez dodatnega orodja. 

OMEJEVALNIK KRMILJENJA
Omejevalnik krmiljenja je ena izmed ključnih varnostnih lastnosti pri Woom kolesih. Omejuje kot krmiljenja in s tem otrokom pomaga pri vožnji naravnost, kar zmanjšuje nevarnost nesreč.

PNEVMATIKE
Woom kolesa imajo pnevmatike, ki se lahko uporabljajo na najrazličnejših terenih. Ne glede na to, ali se otrok vozi po asfaltu ali gozdnih poteh, bodo pnevmatike zagotovile največji oprijem v vsakem vremenu in na kateri koli površini. Kolo ima 16 x 1,4 ″ Schwalbe Little Joe - Woom Edition pnevmatike. Avtomobilski ventili omogočajo enostavno polnjenje na katerem koli bencinskem servisu. Odsevne črte na straneh pnevmatik omogočajo optimalno vidljivost tudi v slabih svetlobnih pogojih.

MAKSIMALNA OBREMENITEV
Kolo je primerno za otroke do 60 kg.

VELIKOST ŠKATLE
111 x 59 x 17.5 cm

DODATKI IN ORODJE
Orodje ni priloženo, dodatki so na voljo posebej.

GARANCIJA
Za uveljavljanje garancijskega zahtevka na proizvodih Woom, ki velja za ozemeljsko območje Republike Slovenije je potrebno predložiti potrdilo o nakupu – račun, iz katerega je razviden datum izročitve blaga in podatki, ki identificirajo blago.
Dajalec garancije jamči za garancijo v skladu z jamstvom proizvajalca za dobo 2 let.


SPECIFIKACIJE

  • VELIKOST KOLES: 16 col
  • VIŠINA KRMILA: 700 mm
  • KOT KRIMILA: 68°
  • RAZDALJA MED SEDEŽEM IN KRMILOM: 399 mm
  • MEDOSNA RAZDALJA: 705 mm
  • KOT SEDEŽNE CEVI: 68°
  • MINIMALNA VIŠINA SEDEŽA: 485 mm
  • MAKSIMALNA VIŠINA SEDEŽA: 636 mm
  • DOLŽINA POGONSKE ROČICE: 95 mm
  • PRILAGODITEV NAGIBA KRMILA: -/+ 10°Šifra: 501000180203

Naloži

Ocene kupcev (58)

Polona Z. ob 2024-04-08
5
Čaka na potrdilo administratorja
Tjaša I. D ob 2024-04-03
5
Čaka na potrdilo administratorja
Marijan M. ob 2024-03-30
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Trebali bi imati i mogucnost izbora varijante s pomocnim kotacims
Stanislav B. ob 2024-03-20
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Lahko in kvalitetno kolo, ki je otroku všeč . Rabil ga bo sigurno par let.
Jure P. ob 2024-03-04
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Kolo opravičuje svojo ceno in je idealen za nadaljevanje učenja in suverenosti na kolesu.
Stran: 12345

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki

Pripomočki