Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

ČL Družabna igra Colt Express SLO

Cena z DDV: 29,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 29,99 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Založnik: Ludonaute
Število igralcev: 2-6
Starost: 10+
Čas igranja: 30-40 min
Zahtevnost: lahka
Material: karton, les
Tip igre: kompetitivna

Več podatkov

Opis igre

11. julija 1899 je vlak Union Pacific Express zapustil mesto Folsom. Že nekaj minut po odhodu so vlak napadli banditi in oropali potnike. Ali jim bo uspelo ukrasti tudi kovček poln denarja pod varstvom šerifa Samuela Forda? Ali bodo roparji bolj kot ne ovirali drug drugega? Vsak od banditov ima svoj stil bojevanja (določene prednosti) kar vam lahko tekom igre pomaga, če te lastnosti dobro izkoristite. 

Za otroke in odrasle

Enostavna pravila bodo hitro osvojili tako odrasli kot otroci. Igranje je uravnovešena - tudi z vidika posebnih moči banditov - kar bo v zabavo igralcem vseh starosti. Igra se odvija hitro in pogosto tudi nepredvidljivo: marsikateri načrt se vam bo v trenutku podrl in v trenutkih največje zmešnjave postane igra najbolj zabavna. Igra je prejela tudi prestižno nagrado Spiel des Jahres 2015.

Pravila igre

Igra se igra v petih krogih, vsak krog ima dve fazi – planiranje in napad. V fazi planiranja lahko vsak igralec vleče nove kartice ali pa igra akcijske kartice. S pomočjo kart se lahko igralci premikajo iz vagona na vagon (igralci se premikajo po 3D vlaku iz kartona), na streho, se streljajo, pretepajo ali kradejo denar potnikom. V fazi napada pa se kartice vseh igralcev izvršijo simultano, po vrstnem redu, ki smo ga določili. To pa pomeni, da vas lahko kakšen od igralcev prehiti in pokrade vse zlatnike, preden ste uspeli priti do najbogatejšega vagona. Tistega, ki je izstrelil največ metkov čaka, seveda poleg upravičenega bahanja, še dodatna nagrada 1000$. Zmagovalec igre je tisti, ki mu uspe nagrabiti največji plen!

Šifra: DRASMLUCOEX01SLHR

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki