Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

ČL Mala igra Ticket to ride Europe (razširitev)

Cena z DDV: 15,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 15,99 €

Trgovina Kakadu
3
Skladišče

Opis:

Razširitev za igro Ticket to ride Europe, ki prinaša nove kartice destinacij in razgiba igro. Novost so tudi skladišča in depoji, s katerimi lahko kopičite kartice vlakov in jih izkoristite v pravem trenutku.

Za igranje potrebujete osnovno igro Ticket to ride Europe.

Priporočena starost: 8+

Število igralcev: 2-5

Čas igranja: 45 min

Več podatkov

Ticket to Ride: Europa 1912 je razširitev za osnovno različico igre z evropskim zemljevidom. V njej prejmete 101 kartico destinacij – 55 novih in 46 starih s prenovljenim dizajnom.

Nove kartice vam omogočajo igranje po treh različicah pravil. V »razširjeni Evropi« uporabite kombinacijo starih in novih kartic, v »velikih mestih« uporabite le nove kartice in povezujete znane evropske metropole in »mega Evropa«, v kateri uporabite vse kartice hkrati, tako stare kot nove.
Poleg tega pa v paketu prejmete še skladišča in depoje, ki igri dodajo nova pravila in jo strateško poglobijo. Igralci po izbiri kartic destinacij izberejo še mesta, v katera bodo postavili svoje depoje vlakov. V skladiščih boste med igro avtomatično zbirali dodatne barvne kartice vlakov in v trenutku, ko boste povezali progo z depojem v vašem izbranem mestu, se bodo te kartice sprostile in prišle v vašo roko. Na tak način boste imeli v tistem trenutku veliko prednost pred soigralci. Za dobro izvedbo pa boste potrebovali malce jasnovidnosti, izbiro pravega trenutka in stari dobri kanček sreče.

Šifra: DRDOW720111

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki