Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Goki igra skakajoči palčki

Cena z DDV: 21,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 21,99 €

1
Trgovina Kakadu
2
Skladišče

Opis:

S pomočjo deske za polet, spravi svoje palčke v pravilne luknje na igralni plošči. Na tak način, boš zbiral svoje točke - igralec, ki spravi največ svojih palčkov v pravilne luknje, zbere največ točk in zmaga. 

Primerno za 2-4 igralce.

Priporočeno za otroke starejše od 4 let.

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Priprava na igro:

Igralno ploščo položite na trdno površino. Barvne deske za polet postavite približno 10 cm od roba igralne plošče, tako da je konec z luknjo usmerjen stran od igralne plošče. Vsakemu igralcu pripada ena barvna deska za polet in palčki enake barve kot deska. Samo določite, kdo začne igro. 

Vsebina:

  • 16 palčkov
  • 4 deske za polet
  • 1 igralna plošča

Pravila igre:

Prvi igralec postavi svojega palčka na luknjo svoje deske za polet. Nato potisne drugi konec deske za polet navzdol, tako da palček poleti proti igralni plošči in pristane v eni izmed lukenj - potruditi se mora zadeti luknjo svoje barve, saj dobi točke le na tak način. Če zadane luknjo svoje barve, prejme 10 točk. Če spravi igralec vse palčke svoje barve v luknje istih barv, zbere 40 točk. Če pristane palček v luknji drugačne barve, kot je palček, dobi igralec 1 točko. Če pristane palček izven igralne plošče ali ne pade v luknjo igralne plošče, lahko igralec poskuša toliko časa, dokler palček ne poleti v luknjo na igralni plošči. Ko porabi igralec vse svoje palčke, prešteje točke, ki jih je prejel in palčke odstrani z igralne plošče, da lahko začne znova. Potem je na vrsti naslednji igralec.

Na začetku igre se igralci dogovorite, koliko krogov igre boste odigrali (priporočeno je 5-10 krogov). Ko odigrate dogovorjeno število krogov, naj vsak igralec sešteje svoje točke. Zmaga igralec, ki doseže največ točk. 

Različica igre: če igralec s palčkom ne zadane igralne plošče ali luknje igralne plošče, ne prejme nobene točke in je takoj za njim na vrsti naslednji igralec. 

Material: les

Dimenzije: 20 x 20 x 3 cm

Šifra: 56824
EAN: 4013594568241

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki