Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-30%

Znižana cena! Djeco 3 igre Zudanimo

Djeco 3 igre Ludanimo

Redna cena z DDV: 36,99 €

Znižanje: -30%

Vaš prihranek: 11,10 €

Cena z DDV: 25,89 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 25,89 €

1
Trgovina Kakadu
1
Skladišče

Opis:

Set prvih družabnih iger, ki se jih bodo predšolski otroci z veseljem igrali.  Igre spodbujajo fino motoriko, otrok pa se z njimi nauči tudi 1 iskanja rešitev in vztrajnosti. 

Set vsebuje: 6 mehkih živali, 15 čvrstih kartonskih škatel in 2 veliki kocki.

Priporočeno za otroke od 3. leta dalje.

Več info spodaj.

Več podatkov

Sprehajanje živali: 15 kartonskih škatel je postavljenih tako, da tvorijo krožno pot z barvami, urejenih v ponavljajočih se serijah rdeče/zelene/modre. Otroci po vrsti mečejo kocke. Njihove živali gredo naprej do naslednjega bloka z barvo, ki se je pojavila na kocki. Igralec, ki pride prvi na zadnji blok, zmaga igro.


Skrivanje: 6 kartonskih škatel je postavljenih v središče igralnega območja. Odrasel človek skrije 6 živali naključno pod 6 kartonskih škatel. Prvi otrok vrže kocko, poskuša najti žival, ki se pojavi na kocki, tako da dvigne blok oblike po svoji izbiri. Če najde žival, ki jo išče, jo je osvojil in jo postavi pred seboj. Če pod blokom ne najde živali, ki jo išče, ali če tam ni živali, naslednji igralec vrže kocko. In tako naprej… Igralec, ki najde največ živali, zmaga igro.


Bang, Crash, Wallop - Uboge živali!: škatle in živali so postavljeni pred igralce na dosegu roke. Igro lahko igrate v več različicah. 
Različica 1: Otroci po vrsti izberejo blok ali žival in ju položijo drug na drugega. Igralec, zaradi katerega se piramida prevrne, izgubi igro.

Različica 2: Otroci izmenično vržejo 2 kocki,  1 barvno kocko in 1 živalsko kocko. Barvna kocka določa blok, ki ga mora otrok vzeti in postaviti na piramido. Ko je na vrsti, igralec izbere blok ali žival, ki ustreza tistemu, kar se pojavi, ko so bile kocke vržene. Bloki in živali so postavljeni drug na drugega ali ena znotraj drugega, da tvorijo piramido. Igralec, zaradi katerega piramida pade, izgubi igro.

Dimenzije (embalaže): 30 × 28 × 9 cm

Material: plastika, karton

Šifra: DJ08420
EAN: 3070900084209

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki