Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Gigamic igra Marrakech

Cena z DDV: 29,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 29,99 €

Trgovina Kakadu
1
Skladišče

Opis:

Založnik: Gigamic
Število igralcev: 2-4
Starost: 6+
Čas igranja: 30 min
Zahtevnost: zelo lahka
Material: les, tkanina, karton
Tip igre: kompetitivna

Več podatkov

Opis igre

Biti prodajalec na maroški tržnici ni lahko delo. Če želite postati najuspešnejši in pridobiti največ premoženja, boste morali pretkano postavljati preproge ter premišljeno premikati vodjo tržnice Assama. Mere embalaže: 28 x 28 x 6 cm

Za otroke in odrasle

Igra Marrakech je abstraktna igra, ampak postavljanje malih koščkov tkanih preprog je zelo zabavno, mehanizem prekrivanja pa omogoča dobro mero taktičnih odločitev. Odlična strateška igra za vso družino.

Pravila igre

Ob začetku igre vsi igralci dobijo nekaj denarja ter preproge v svoji barvi za začetek posla. S pomočjo kock vsak igralec premika Assama tako, kot naj bi mu najbolj koristilo. A pozor! Če se Assam ustavi na preprogi enega izmed soigralcev, je le-temu potrebno plačati en kovanec. Po končanem premiku mora vsak postaviti še eno preprogo na sosednja polja. S to preprogo lahko delno, a ne v celoti prekrije prekrije preproge nasprotnikov. Ko so vse preproge postavljene, dobi vsak igralec po en kovanec za vsak kvadrat plošče, na katerem je vidna njegova preproga. Igralec z največjim bogastvom je seveda zmagovalec – najboljši prodajalec preprog v Marrakechu.

Igra vsebuje slovenska navodila.

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki