Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Gigamic Quantik družabna igra

Cena z DDV: 29,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 29,99 €

1
Trgovina Kakadu
1
Skladišče

Opis:

Založnik: Gigamic
Število igralcev: 2
Starost: 8+
Čas igranja: 20 min
Zahtevnost: težka
Material: les
Tip igre: kompetitivna

Več podatkov

Opis igre

Odlična igra za vse stratege, ki uživajo v abstraktnih igrah za 2 igralca. Quantik je čista abstraktna igra.  Če vam je všeč šah, go, ali katera izmed drugih iger v fantastični Gigamicovi seriji, je to odlična igra za vas. Quantik uvrščamo v sam vrh kompleksnosti prej omenjene serije.

Za otroke in odrasle

Tako kot šah se je te igre moč hitro naučiti, težko pa jo je zares obvladati. Če ste ljubitelji abstraktnih iger z globoko strateško vsebino, potem je ta igra za vas.

Pravila igre

Igralca izbereta vsak svojo barvo figur. Teh je skupno 8, razdeljeni pa so v pare. Tako vsak igralec dobi dve krogli, dva valja, dva stožca in dve kocki. Igralna plošča je velika 4×4 polj, razdeljena pa je tudi na 4 kvadrante velikosti 2×2. Ko je igralec na potezi mora na ploščo postaviti eno od svojih figur. Omejitev je le ta, da določene oblike figure ne sme postaviti v vrsto, stolpec ali kvadrant, v katerem se že nahaja nasprotnikova figura enake oblike. Če igralec ne more nikamor postaviti nobene od svojih figur, je nemudoma izgubil igro. Zmaga igralec, ki s svojo figuro zaključi set 4 različnih oblik znotraj istega kvadranta, vrste ali stolpca – pri tem pa ni nujno, da so vse figure enake barve. Set vsebuje igralno ploščo, 16 lesenih delov in navodila.

Šifra: GIQUAN

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki