Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Janod igra čustva

Cena z DDV: 27,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 27,99 €

Trgovina Kakadu
3
Skladišče

Opis:

Zanimiva magnetna igra, ki otrokom pomaga pri učenju prepoznavanja in izkazovanja različnih čustev. Igra vsebuje vodnik za čustva in 10 ilustriranih kartic predstavljajo različna čustva: veselje, strah, žalost, jeza, zadrega, ljubezen, gnus, smeh, ljubosumje in presenečenje.

Dimenzije: 32 x 4 x 32 cm.

Material: lepenka.

Primerno za otroke od 2. leta dalje.

Več podatkov

Igrača vsebuje lesen magnetni pladenj,vodnik za čustva in 10 ilustriranih kartic predstavljajo različna čustva: veselje, strah, žalost, jeza, zadrega, ljubezen, gnus, smeh, ljubosumje in presenečenje. Vsebuje tudi 12 majhnih magnetov čustev, 5 magnetov za oblačila in 20 dvostranskih kartic, ki prikazujejo situacije iz vsakdanjega življenja.

Obstajata dve ravni igre: preprosto ponazorite izraz na hrbtni strani kartice ali za starejše otroke poskusite uganiti, katera čustva ustrezajo vsaki situaciji. Na dnu škatle zrcalo otroku omogoča vadbo kazanja čustev in prepoznavanja različnih čustev.

Janod je vodilni francoski proizvajalec lesenih igrač z več kot 40 letno tradicijo. Vsi produkti temeljijo na kvalitetnih materialih, ki so prijazni do okolja in otrok, odlikuje pa jih tudi prikupen dizajn.

Šifra: J08038

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki