Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

ČL Družabna igra Jungle Speed eco box

Cena z DDV: 19,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 19,99 €

Trgovina Kakadu
4
Skladišče

Opis:

Družabna igra Jungle Speed, je igra, kjer se morate zanesti na svoj izostreni občutek za opazovanje in hitre reflekse. Zahteva mirno roko – kar je težko ob tako zabavni in razburljivi igri, polni smeha.

Starost: 7+

Čas igranja: 2-30 min

Število igralcev: 2-8 

Več podatkov

Igra vsebuje: igralne karte in lesen totem

Navodila za igro: Lesen totem je postavljen na sredino mize in čaka na igralca z najhitrejšimi refleksi, da ga ugrabi in premaga soigralce. Vsakemu igralcu se razdeli enako število kartic. Zmaga tisti igralec, ki se prvi znebi vseh svojih kartic. V vsakem krogu igralci razkrijejo svojo kartico. Če sta dve kartici identični, morajo ti igralci hitro zgrabiti totem. Hitrejši igralec da svoje kartice nesrečnemu nasprotniku. Nekatere kartice so skoraj identične, kar lahko pretenta nesrečnega igralca, da zgrabi totem pomotoma, čemur sledi kazen. Težavnost igre povzročajo skoraj identične kartice ter posebne kartice, ki pridejo v igro.

EAN: 3558380078326

Ocene kupcev (1)

Urška N. ob 2022-12-02
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Simpatična igra za stare in mlade. Zagotovljeno veliko zabave in smeha. Fino je le postrižti nohte pred igro, da soigralcev ne popraskaš preveč.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki