Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

FlexIQ družabna igra Switch it

Cena z DDV: 14,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 14,99 €

1
Trgovina Kakadu
2
Skladišče

Opis:

FLEXIQ Switch it! je zabavna in poučna igra, zasnovana za preizkus hitrosti zaznavanja in odzivnosti. Primerna je za otroke, starejše od 6 let, pa tudi za odrasle, ki uživajo v dinamičnih in energičnih igrah. Igralci morajo v zmedi hitro prepoznati barve in predmete. Igra krepi koncentracijo, spodbuja zaznavanje ter razvija hitre reakcije.

Več informacij spodaj.

Več podatkov

FLEXIQ Switch it! je razburljiva in poučna igra, zasnovana za preizkus hitrosti zaznavanja in odzivnosti. Primerna je za otroke od 6. leta dalje in odrasle, ki uživajo v hitrih in energičnih igrah. Igralci morajo hitro odkriti barve in predmete, ki so razpršeni po neredu.

Kako igrati: Začnite z obračanjem karte. Poiščite barvo ali predmet, ki se največkrat ponovi v zmedi. Podnevi se zanašajte na dnevno svetlobo za prepoznavanje barv, ponoči pa se osredotočite na oblike in poiščite ustrezen predmet v temi.

Posebni predmeti: Igra vsebuje tri posebne predmete, ki zahtevajo dodatno pozornost in otežijo naloge, s čimer povečujejo izziv.

Koristi igre: Krepi hitrost zaznavanja in reakcij. Razvija šest ključnih FlexiQ sposobnosti, ki so pomembne za fleksibilno razmišljanje in prilagajanje novim izzivom.

FLEXIQ Switch it! je odlična izbira za vse, ki iščejo hitro, zabavno in izzivalno igro, ki se lahko igra v različnih svetlobnih pogojih. Zagotavlja obilo smeha in zabave za vso družino ali skupino prijateljev!

Splošne informacije: Število igralcev: 2–8 Trajanje igre: približno 10 minut

Teža: 0,230kg

Dimenzije embalaže: 18 x 4,5 x 13cm

Material: Karton

EAN: 5430003112007

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki