Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Djeco igra s kartami Grimaces

Redna cena z DDV: 11,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 1,80 €

Cena z DDV: 10,19 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 10,19 €

1
Trgovina Kakadu
5
Skladišče

Opis:

Založnik: Djeco
Število igralcev: 3-5
Starost: 6+
Čas igranja: 10 min
Zahtevnost: zelo lahka
Material: karton
Tip igre: /

Več podatkov

Opis igre

Zabavna igra s kartami pri kateri si morajo igralci zapomniti različne mimike in spakovanja ter pomagati soigralcem, da jih pravilno uganejo. Igra se po ekipah, igralci se razdelijo v dve skupini in tekmujejo med seboj. Dimenzije embalaže: 16 × 12 cm.

Za otroke

Igra za otroke, ki uri spomin, prepoznavanje obrazne mimike in čustev. Marsikdaj bo prišlo do zabavnih grimas, ki se bodo končale s pritajenim muzanjem ali smehom.

Pravila igre

Cilj igre si je zapomniti čim več grimas. Na začetku igre se igralci razporedijo v ekipe. Na začetku igre vsaka ekipa določi igralca A in igralca B. Igralec A mora narediti grimaso, igralec B pa mora uganiti za katero grimaso gre. Ena ekipa vzame rdeče kartice, druga pa modre. Igralec A vzame velike kartice, igralec B pa majhne kartice. Igralec A si mora zapomniti čim več grimas in jih zaigrati igralcu B, ta pa mora ugibati, za katero grimaso gre. To naredi tako, da predse položi kartico z grimaso. Krog se konča, kadar igralec B položi 6 kartic. Po koncu kroga se odprejo vse kartice in za vsak par ujemajoče (mala z veliko) je vreden eno točko. Zatem se odigra še drugi krog. Tisti, ki ima na koncu največ točk, zmaga. Igri je priložena še varianta za 3 ali 5 igralcev.

Šifra: DJ05169
EAN: 3070900051690

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki