Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-15%

Znižana cena! Djeco igra s kartami Mini nature

Djeco igra s kartami Mini nature

Redna cena z DDV: 9,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 1,50 €

Cena z DDV: 8,49 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 8,49 €

1
Trgovina Kakadu
1
Skladišče

Opis:

Založnik: Djeco
Število igralcev: 2-4
Starost: 4+
Čas igranja: 10 min
Zahtevnost: zelo lahka
Material: karton

Več podatkov

Opis igre

Družabna igra s kartami proizvajalca Djeco imenovana Mini nature je igra s kartami, ki temelji na pridobivanju točk. Kateremu bo uspelo nabrati največ družin, ki živijo v istem naravnem habitatu? Cilj igre je imeti na kocu največ družin. 

Mere embalaže: 11,7 x 8,5 x 2,8 cm. 

Za otroke

Igra s katero se boste povezali kot družina ali skupina. Poleg tega pa bo otroke spodbujala k spoznavanju živali in njihovih habitatov.

Pravila igre
Vsakemu igralcu se dodeli 5 kart, ostale pa se obrnjene postavi na kupček. Vsak igralec pogleda svoje karte tako, da jih ostali ne vidijo. Karte si zložijo po habitatih in če ima kateri igralec dopolnjeno družino (4 karte z enakim habitatom), karte položi na mizo pred sabo, da jih vidijo še ostali igralci. 

Najmlajši igralec začne igro, ki se odvija v smeri urinega kazalca. Prvi igralec lahko vpraša kateregakoli igralca, če ima specifično karto, ki bi mu pomagala dopolniti družino (npr. Ali imaš leva iz savane?). Igralec mora v rokah imeti vsaj eno izdem kart omenjenega habitata. Če ima vprašani igralec želeno karto, jo mora dati prvemu igralcu. Če prvi igralec pridobi karto, lahko vpraša ponovno, če vprašani igralec nima želene karte, pa s kupčka kart povleče novo karto. S tem se njegova poteza konča. Na vrsti je naslednji igralec. 

Če katerikoli igralec tekom igre dopolni družino, jo mora postaviti predse, da jo vidijo še ostali. Igra se konča, ko so sestavljene vse družine. Zmaga igralec, ki ima pred sabo največ dopolnjenih družin.

Vsebina: 28 kart s sedmimi družinami, ki živijo v različnih habitatih (na kmetiji, v gozdu, na vrtu, v morju, v džungli, v gorah in v savani) - v vsakem habitatu živijo 4 različne živali, navodila za igranje

Šifra: DJ05128
EAN: 3070900051287

Ocene kupcev (1)

Anja C. ob 2022-12-21
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Odlična in zabavna igra s kartami, ki se jo z malo pomoči lahko igra že 3-letnik. Veliko spraševanja in smeha, na koncu pa seveda veselje ob sestavljeni družini. Priporočam!

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki