Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Ravensburger igra s kartami labirint

Cena z DDV: 10,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 10,99 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

S polaganjem kart nastaja labirint, ki se nenehno spreminja. Cilj igre je, da s spretnim polaganjem kart labirinta zgradite pot, ki povezuje dva enaka zaklada (skrinji, zmaja, duhova,...) med seboj. Tako zbirate točke. Kdor ima na koncu igre največ točk, je zmagovalec. 

Priporočeno za otroke od 7. leta dalje. 

Material: karton

Dimenzije (embalaže): 11,3 × 18,1 × 3,5 cm

Več podatkov

Navodila za igro

Karte dobro premešajte. Vsak igralec dobi dve karti, ki ju vzame v roke. Zraven tega iz kupčka kart odprete štiri karte, iz katerih sestavite poljuben kvadrat, ki predstavlja začetni labirint. Preostale karte zložite na kup in ga postavite na sredino mize. Igro začne najmlajši igralec.

Kdor je na vrsti, mora eno izmed svojih dveh kart priložiti k labirintu na mizi tako, da s priloženo karto nadaljuje najmanj eno pot. Če je mogoče, priložite karto labirinta tako, da bo mogoč prehod po poti od zaklada na vaši karti, do enakega zaklada v labirintu. Če vam torej uspe narediti pot, jo s prstom pokažite soigralcem in nato poberite karto z drugim enakim zakladom in jo postavite pred sebe kot nagradno točko. 

Po koncu poteze igralec vzame novo karto s kupa iz sredini mize, tako da ima ponovno v roku dve karti. 

Igra se konča, ko zmanjka kartic na sredini mize in igralci odložijo vse svoje karte. Zmagovalec je tisti, ki ima največ točk. 

EAN: 4005556208494

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki