Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Družabna igra Pandemic SLO/HR/SRB

Cena z DDV: 44,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 44,99 €

1
Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Hkratni izbruh štirih neznanih virusov je človeštvo pripeljal na rob globalne katastrofe. Smrtonosno pandemijo lahko prepreči le skupina znanstvenikov, ki mora izumiti cepivo, obiskati obolela mesta in pozdraviti prebivalstvo. Vsak od vas bo imel posebno mesto znotraj ekipe, postavljene pred največjo preizkušnjo našega časa.

Priporočeno za otroke starejše od 10 let. 

Več info. spodaj

Več podatkov

Odlična kooperativna igra kjer specialisti rešujejo svet pred virusi in epidemijami, ki se širijo po svetu.

Število igralcev: 2 - 4

Čas igranja: 60 minut

Jezik: slovenščina, hrvaščina, srbščina.


Potek igre:

Pandemic je sodelovalna igra, kar pomeni, da boste morali s soigralci skupaj premagati izzive, ki vam jih zastavlja igra. Poteka na svetovnem zemljevidu. Planet so hkrati napadli štirje različni virusi, ki jih predstavljajo kocke štirih različnih barv. Več kot jih je postavljenih znotraj posameznega mesta, višja je tamkajšna stopnja epidemije. Ko mesto doseže najvišjo stopnjo epidemije in ga pretrese nov izbruh, se virus prenese v vsa sosednja mesta.

Cilj igre Pandemic je, da odkrijemo cepivo za vse štiri bolezni, še preden pride do globalnega izbruha vseh bolezni hkrati, oz. preden se eden od virusov razširi do te mere, da ga ni več moč ustaviti – kar se zgodi, ko zmanjka kock ene barve. Na svoji potezi boste igralci lahko potovali po ogroženih območjih, gradili raziskovalne postaje in zdravili bolezni (odmikali kocke z mest), ter s pomočjo zbiranja kartic odkrivali cepivo za bolezni. Na začetku igre bo vsak igralec prejel tudi posebno vlogo, ki mu bo dodelila mesto znotraj ekipe. Raziskovalka bo npr. lažje odkrila cepivo za viruse, reševalec pa bo hitreje očistil mesto bolezni.

Čar igre:

Le redke igre vas bodo povezale v tako homogeno ekipo, kot to stori Pandemic. Vsi igralci sodelujejo pri prav vsaki potezi, zato so vse odločitve vaše skupne – tako dobre, kot tudi tiste, ki bodo pokopale pol Rusije. Napeto vzdušje se skozi igro fantastično stopnjuje, zato boste proti koncu igre ob živčnem grizljanju nohtov spremljali obrat vsake kartice, ki bi lahko pomenil začetek pandemije.

Šifra: 841333118907

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki